Τα Top Selling Προϊόντα

Η ποιοτική επιλογή συσκευασίας

Δημιουργήστε τη δική σας ιστορία συσκευασίας

Ανακαλύψτε την ιδανική εμπειρία συσκευασίας με την XENOS Packaging, όπου η ποικιλία συναντά την εφαρμογή. Οι ολοκληρωμένες επιλογές μας, από χάρτινες, πλαστικές, υφασμάτινες σακούλες και όχι μόνο, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Εξατομικεύστε την τσάντα σας με προσαρμοσμένα χρώματα, λογότυπα και χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν το πνεύμα του brand σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας ειδικός της XENOS θα σας καθοδηγήσει εντός 24 ωρών, διασφαλίζοντας ότι η συσκευασία σας θα είναι τόσο μοναδική όσο και η επιχείρησή σας. Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εξαιρετικό!

Ανακαλύψτε την ιδανική εμπειρία συσκευασίας με τη XENOS Packaging, όπου η ποικιλία συναντά την προσαρμογή. Οι ολοκληρωμένες επιλογές μας, από χάρτινες, πλαστικές, υφασμάτινες σακούλες και όχι μόνο, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Εξατομικεύστε την τσάντα σας με προσαρμοσμένα χρώματα, λογότυπα και χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν το πνεύμα του brand σας! Ας δημιουργήσουμε μαζί κάτι εξαιρετικό!
xenospack

Πρωτοποριακή & αυτόνομη εγχώρια γραμμή παραγωγής

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα της συσκευασίας. Είμαστε στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε μια ιδιόκτητη μονάδα έκτασης 7.000 τ.μ. με καθετοποιημένη παραγωγή σε πλαστικές, χάρτινες και υφασμάτινες συσκευασίες, καθώς και σε συσκευασίες τροφίμων.

Ο στόχος μας; Να φέρουμε επανάσταση στον κλάδο της συσκευασίας με ένα τέλειο μείγμα επαγγελματισμού και διασκέδασης!

Συσκευασίες
μόνο για σας

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία κατά παραγγελία σακουλών και συσκευασιών που ταιριάζουν απόλυτα στα προϊόντα σας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Αξιοπιστία…
το δεύτερό μας όνομα

Η εσωτερική μας παραγωγή, σε συνδυασμό με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τις πιστοποιήσεις και τους προμηθευτές μας, εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ακλόνητη αξιοπιστία.

Πάντα
δίπλα σας

Είτε προτιμάτε μια φιλική συνομιλία μέσω τηλεφώνου είτε μια προσωπική συνάντηση, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μαζί, θα βρούμε γρήγορα τη βέλτιστη λύση!

100%
υψηλή ποιότητα

Με 33 χρόνια υπερήφανης πορείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στις περιφερειακές γραμμές εφοδιασμού για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

Τσάντα ανά είδος επιχείρησης

Τσάντες φτιαγμένες ειδικά για εσάς.
Σε ποια κατηγορία ανήκετε;

xenos iso qcert 9001 2015
xenos iso qcert 14001 2015
xenos iso qcert 45001 2018
xenos iso fssc 22000

Οι πιστοί μας συνεργάτες

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.