Συσκευασία για
Ανθοπωλεία & Φυτώρια

Τσάντες για… μοσχοβολιστές κι ανθισμένες στιγμές!

Η απόλυτη τσάντα ανθοπωλείου | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βιομηχανική

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία για το ανθοπωλείο ή φυτώριο σας;

Στον κόσμο της λιανικής πώλησης λουλουδιών, η παρουσίαση είναι το παν. Η λεπτή ομορφιά και η αρωματική γοητεία των λουλουδιών έχουν τη δύναμη να προκαλούν συναισθήματα, να μεταφέρουν μηνύματα και να δημιουργούν διαρκείς αναμνήσεις. Για να διασφαλίσετε ότι το ανθοπωλείο σας θα ξεχωρίζει και θα αφήσει μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες σας, η σωστή συσκευασία παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι σακούλες συσκευασίας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ανθοπωλεία μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για την ενίσχυση της εικόνας του εμπορικού σας σήματος, την προστασία της φρεσκάδας των λουλουδιών σας και την προσθήκη μιας πινελιάς κομψότητας σε κάθε αγορά

#1 Ενίσχυση της εικόνας της μάρκας:

μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο branding. Η ενσωμάτωση του λογότυπου, των χρωμάτων της μάρκας σας και ενός μοναδικού σχεδίου στις σακούλες δημιουργεί μια αξέχαστη και επαγγελματική εμφάνιση. Όταν οι πελάτες φεύγουν από το κατάστημά σας με μια όμορφα επώνυμη τσάντα, αυτό όχι μόνο προσθέτει αξία στην αγορά τους αλλά ενισχύει και την ταυτότητα του καταστήματός σας. Είναι σαν να τους στέλνετε μακριά με ένα μικρό κομμάτι της γοητείας του καταστήματός σας.

#2 Η βιωσιμότητα έχει σημασία:

Καθώς η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση αυξάνεται, οι επιλογές φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας έχουν γίνει προτεραιότητα για πολλούς καταναλωτές. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε σακούλες συσκευασίας από ανακυκλωμένα ή βιοδιασπώμενα υλικά. Η ανάδειξη της δέσμευσής σας για βιωσιμότητα μπορεί να προσελκύσει πελάτες με περιβαλλοντική συνείδηση και να ενισχύσει τη φήμη του καταστήματός σας ως υπεύθυνη επιχείρηση.

#3 Ποικιλία και προσαρμογή:

Σακούλες συσκευασίας διατίθενται σε διάφορα στυλ, μεγέθη και υλικά για να ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες του καταστήματός σας. Από κομψές χάρτινες τσάντες με χερούλια έως επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες μεταφοράς, μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές που ταιριάζουν με την προσωπικότητα της μάρκας σας και τις προτιμήσεις των πελατών σας. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά σχέδια ή εποχιακές παραλλαγές για να διατηρήσετε τη συσκευασία σας φρέσκια και συναρπαστική.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες