Συσκευασία για
Σούπερ Μάρκετ

Τσάντες για ψώνια και σακούλες ειδικές για σούπερ μάρκετ 

Η απόλυτη τσάντα για σούπερ μάρκετ | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι σακούλας σούπερ μάρκετ στη διάθεσή σας 👇

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες flexo
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Ψάθινη

Ποια είναι η κατάλληλη σακούλα για το σούπερ μάρκετ; 

1# Υφασμάτινη Τσάντα με Εσωτερική Πλαστικοποίηση

Αν η έννοια της οικολογίας είναι στα υπόψιν των καταναλωτών, τότε η λύση της υφασμάτινης τσάντας με εσωτερική πλαστικοποίηση για τα ψώνια είναι η κορυφαία επιλογή. Εμπιστευτείτε την άνεση που σας προσφέρει και επωφεληθείτε από την δυνατότητα δημιουργίας μιας τσάντας για ψώνια που θα ξεχωρίζει.

2# Υφασμάτινη Τσάντα Βαμβακερή

Επιλέγοντας υφασμάτινες βαμβακερές τσάντες, μειώνετε τη ζήτηση για σακούλες μίας χρήσης και συμβάλλετε στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μοτίβων και σχέδιων επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μια τσάντα που ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

3# Υφασμάτινη Τσάντα Ψάθινη

Τσάντες κατασκευασμένες από φυσικά και ανανεώσιμα υλικά, όπως γιούτα υφαντή. Η χρήση αυτών των υλικών μειώνει την εξάρτηση από συνθετικά υλικά όπως το πλαστικό, συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Οι ψάθινες τσάντες είναι γενικά ελαφριές και εύκολες στη μεταφορά, γεγονός που τις καθιστά βολικές για τη μεταφορά των ψώνιων σας από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι σας

4# Χάρτινες Τσάντες offset πολυτελείας

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας προσφέρουν αμέτρητους συνδυασμούς μεγεθών και κατασκευής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα υλικών και κατασκευής για να καλύψουν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις σας.

5# Χάρτινες Τσάντες flexo με πλακές ή στριφτή χειρολαβή

Η χάρτινη τσάντα χαμηλού κόστους με είτε στριφτή είτε πλακέ χειρολαβή. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου βιομηχανικά χωρίς την επέμβαση χειρός. Η χειρολαβή μπορεί να είναι είτε στριφτή είτε πλακέ. Μην τις υποτιμάτε, αξίζουν την προσοχή σας!

Ωφέλη από τις τσάντες υψηλής ποιότητας για σούπερ μάρκετ:

  • Βελτίωση της εμπειρίας των αγορών των καταναλωτών. Αξιοποιείστε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται με την δημιουργία των πιο ευφάνταστων συσκευασιών για τα ψώνια σας.
  • Βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης. Μέσα από την χρησιμοποίηση των οικολογικών τσαντών που διαθέτουμε, κάνετε ένα βήμα μπροστά στο περιβάλλον που μας έχει τόσο ανάγκη.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες