Χάρτινες Τσάντες
Offset Πολυτελείας

Προσαρμοσμένη χάρτινη συσκευασία πολυτελείας
σχεδιασμένη για να ταιριάζει στην επιχείρησή σας

Παραγωγή εντός EU

Αντοχή

Επαναχρησιμοποιούμενη

Ανακυκλώσιμη

100% χαρτί

Ποικιλία χρωμάτων

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας προσφέρουν ατελείωτη ποικιλία μεγεθών και δυνατότητα εξατομίκευσης, καθώς και επιλογές διαφορετικών χαρτιών και ειδικών επεξεργασιών.

Κατασκευάζονται από ποιοτικά χαρτιά, ενισχυμένα με χαρτόνι στις χειρολαβές και στον πυθμένα, με βάρος από 450 έως 600 γραμμάρια ανάλογα με το μέγεθος. Διαθέτουν υλικά και κατασκευή υψηλής ποιότητας, ενώ η εκτύπωση γίνεται σε υψηλή ανάλυση, με τη μέθοδο Offset έως 5 χρώματα και ανεξάντλητες αποχρώσεις Pantone, αποδίδοντας άριστα το λογότυπο ή τη μακέτα σας σε ανάλυση 175 lpi. Επιπλέον, διαθέτουν στιβαρές λαβές και απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής.

Επιλέξτε την χάρτινη τσάντα πολυτελείας που σας ταιριάζει, μαζί με το logo σας = μια κινητή διαφήμιση για το brand σας!

Περιγραφή Τσάντας

Ανεξάντλητη ποικιλία μεγεθών

Επιλογές διαφορετικών χαρτιών & ποικιλία ειδικών επεξεργασιών

Διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα υλικών και κατασκευής

Εκτύπωση σε υψηλή ανάλυση

Στιβαρές λαβές και ατελείωτη προσαρμογή

Επιλογή χαρτιού

Κατόπιν συζήτησης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε FSC πιστοποιημένο χαρτί, το οποίο εξασφαλίζει σωστή διαχείριση δασών και σεβασμό στο περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε κατάλληλους τύπους χαρτιού μέσω του τμήματος R&D της εταιρίας μας, προσφέροντας εξειδικευμένες ποιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Velvet όγκου

170 gr

Το χαρτί Velvet είναι ειδικό χαρτί όγκου. Το χαρτί αυτό έχει πολύ καλή στιλπνή επιφάνεια και είναι κατάλληλο για την υψηλή απόδοση ποιότητας της offset εκτύπωσης και είναι ιδανικό για τσάντες πολυτελείας με την αξιοποίηση της πλαστικοποίησης. Το χαρτί αυτό είναι διπλής επίστρωσης (double coated) και έχει την ίδια επιφάνεια και στις δύο πλευρές του.

Γκοφρέ Μπριστόλ

160 gr & 250 gr

Έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το ανωτέρω, αλλά έχει πολύ εντυπωσιακή επιφάνεια με μοναδική αίσθηση πολυτέλειας χάρις στην ανάγλυφη επεξεργασία το οποίο έχει υποστεί. Η ανάγλυφη επεξεργασία είναι έντονη μόνο στη μία πλευρά.

Μπριστόλ

160 gr

Το χαρτί Μπριστόλ είναι χαρτί τύπου Kraft, με αυξημένο όγκο. Έχει Ματ υφή και δίνει μία φυσική αίσθηση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες (μακρόινο), του παρέχει εξαιρετική ακαμψία. Η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι έντονη. Δίνει μία οικολογική εικόνα παρόλα αυτά δεν ενδείκνυται σε φόντα και μεγάλες καλύψεις σε μελάνια.

Μαύρο Χαρτί

170 gr & 210 gr

Χαρτί μαύρο και από τις δύο όψεις. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει μόνο με χρώματα θερμοτυπίας.

Σελιλόζα

140 gr & 160 gr

Το χαρτί αυτό είναι ειδικά κατασκευασμένο και προτείνεται για την κατασκευή ειδών συσκευασίας. Κατασκευάζεται ειδικά με μακρόινες ίνες κυτταρίνης. Το χαρτί έχει δύο διαφορετικές πλευρές, μία γυαλιστερή (στιλπνή) επιφάνεια η οποία έχει ειδική επίστρωση και μία ματ (βελούδινη) πλευρά όπως τα Μπριστόλ (Kraft) χαρτιά. Το εκτυπωτικό αποτέλεσμα όταν τυπώνεται από την γυαλιστερή πλευρά είναι εντυπωσιακό με τη χρήση βερνικιού. Όταν τυπώνεται από τη ματ πλευρά, η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι το ίδιο έντονη και τα χρώματα είναι πιο άτονα.

Invercote

190 gr

Χαρτί με μεγάλο όγκο και εξαιρετικά άκαμπτο. Το χαρτί έχει δύο διαφορετικές πλευρές, μία γυαλιστερή (στιλπνή) επιφάνεια η οποία έχει ειδική επίστρωση και μία ματ (βελούδινη) πλευρά όπως τα Μπριστόλ (Kraft) χαρτιά. Κρίνεται απαραίτητη η χρήση της πλαστικοποίησης.

Kraft liner

170 gr – 200 gr

Χαρτί με όγκο που μοιάζει με χαρτόνι. Διαθέτει δύο όψεις σε διαφορετικές αποχρώσεις σε λευκό και καφέ. Η καφέ επιφάνεια είναι πιο άγρια ενώ η λευκή πιο ομαλή. Τυπώνεται και από τις δύο πλευρές δίνοντας το ανάλογο αποτέλεσμα.

Χειρολαβές

σε μια πληθώρα
χρωμάτων και
επιλογών

xenos-slider-03

Πολυεστερικό κορδόνι

μήκους 45cm και 80cm

xenos-pack-kordoni

Βαμβακερό κορδόνι

μήκους 45cm και 80cm

xenos-pack-saten-kordela

Κορδέλα Satin

μήκους 45cm και 80cm

xenos-pack-acetat-kordela

Κορδέλα Acetat

μήκους 45cm και 80cm

xenos-pack-imantas

Ιμάντας

μήκους 45cm και 80cm

xenos-pack-tserki-plastiko

Τσέρκι πλαστικό

(Clip-on πλαστικές χειρολαβές)

Επιλογές επεξεργασίας

Διαθέτουμε πληθώρα επιλογών για να επεξεργαστούμε κατάλληλα την τσάντα σας. Ανακαλύψτε τις παρακάτω:

Η πλαστικοποίηση χρησιμοποιείται για ιδιαίτερη προστασία από υγρασία, ώστε η τσάντα να αποκτήσει αντοχή και διάρκεια στη χρήση από τον τελικό καταναλωτή.

Με τη Ματ πλαστικοποίηση, η εμφάνιση της τσάντας αποκτά κύρος και αίσθηση πολυτέλειας. Το τελικό αποτέλεσμα χρωματικά είναι πιο άτονο.

Η πλαστικοποίηση χρησιμοποιείται για ιδιαίτερη προστασία από υγρασία, ώστε η τσάντα να αποκτήσει αντοχή και διάρκεια στη χρήση από τον τελικό καταναλωτή.

Με τη Γυαλιστερή πλαστικοποίηση, η τσάντα αποκτά εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο τελικό αποτέλεσμα, όλα τα χρώματα είναι πιο έντονα.

Είναι η μέθοδος μεταφοράς της εκτύπωσης μέσω θερμομεταφερόμενης μεμβράνης (foils), με τη χρήση μεταλλικής υψιτυπικής πλάκας (κλισέ). Ασημί, Χρυσής ή Έγχρωμης). Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και προσθέτει κύρος και εντυπωσιάζει.

Το τοπικό βερνίκι (Spot UV) χρησιμοποιείται για να αναδείξει λεπτομέρειες (λογότυπο, σχέδια, κλπ). Συνδυάζεται πάντοτε με Ματ πλαστικοποίηση.

Με τον όρο αναγλυφοτυπία χαρακτηρίζεται η διαδικασία δημιουργίας ανάγλυφων ή εσώγλυφων επιφανειών στο εκτυπωμένο φύλλο χαρτιού με την χρήση μεταλλικής υψιτυπικής πλάκας (κλισέ), η οποία εφαρμόζεται με πίεση στο χαρτί. Το αποτέλεσμα του είναι ιδιαίτερα αισθητικό, όχι μόνον οπτικά αλλά και δια της αφής.

Η τσάντα μπορεί να εκτυπωθεί και στο εσωτερικό για να προσδώσει μία τελείως διαφορετική όψη και μία πολυτέλεια.

Δυνατότητα περάσματος κορδέλας χωρίς εμφανή σημεία δεσίματος και χωρίς κόμπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισθητικό.

xenos iso qcert 9001 2015
xenos iso qcert 14001 2015
xenos iso qcert 45001 2018
xenos iso fssc 22000

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες