Συσκευασία για
Ιατρικά είδη

Μια τσάντα που σας φτιάχνει τη διάθεση

Η απόλυτη συσκευασία για ιατρικά είδη | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Flexo
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βιομηχανική

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία για ιατρικά είδη; 

Οι ιατρικές προμήθειες είναι συνήθως ευαίσθητα αντικείμενα που απαιτούν κατάλληλη προστασία και συντήρηση για να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητά τους. Η τσάντα για τα ιατρικά είδη είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι προστατεύονται από ζημιές ή μόλυνση κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Ποια είναι η σημασία της συσκευασίας για ιατρικά είδη;

  • Προστασία από φυσικές ζημιές: Οι ιατρικές προμήθειες είναι συχνά ευαίσθητες και απαιτούν προστασία από φυσικές ζημιές κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση. Η συσκευασία πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή και ανθεκτική ώστε να αποτρέπει τη ζημία των προμηθειών και να διατηρεί την αποτελεσματικότητά τους.
  • Πρόληψη της μόλυνσης: Οι ιατρικές προμήθειες πρέπει να προστατεύονται από τη μόλυνση για να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους. Η σακούλα πρέπει να είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αποτρέπει την είσοδο βακτηρίων, σκόνης και άλλων μολυσματικών παραγόντων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τα εφόδια.
  • Διατήρηση της αποτελεσματικότητας: Ορισμένες ιατρικές προμήθειες είναι ευαίσθητες σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η θερμοκρασία, η υγρασία και το φως. Η σακούλα πρέπει να είναι σχεδιασμένη ώστε να διατηρεί την αποτελεσματικότητα αυτών των εφοδίων ελέγχοντας αυτούς τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Τι πρέπει να προσέξω κατα την επιλογή συσκευασίας για ιατρικά είδη;

  • Υλικό: Το υλικό που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία πρέπει να είναι ασφαλές και μη τοξικό και δεν πρέπει να προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις με τις προμήθειες. Πρέπει επίσης να είναι ανθεκτικό και ικανό να προστατεύει τις προμήθειες από ζημιές, μόλυνση και υποβάθμιση.
  • Ιδιότητες φραγμού: Η συσκευασία πρέπει να είναι σε θέση να προστατεύει τις προμήθειες από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία, η θερμοκρασία και το φως. Οι ιδιότητες φραγμού του υλικού συσκευασίας πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά, ώστε να διασφαλίζεται ότι οι προμήθειες παραμένουν ασφαλείς και αποτελεσματικές.
  • Ευκολία: Η συσκευασία πρέπει να είναι βολική στη χρήση, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στις προμήθειες όταν χρειάζεται. Πρέπει επίσης να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.
  • Κόστος: Το κόστος της συσκευασίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα, ιδίως για τις ιατρικές εγκαταστάσεις με περιορισμένο προϋπολογισμό. Είναι σημαντικό να επιλέγετε συσκευασίες που είναι οικονομικά αποδοτικές, ενώ παράλληλα παρέχουν την απαραίτητη προστασία και διατήρηση των προμηθειών.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες