Αξεσουάρ
Συσκευασίας

Αυτοκόλλητο

Αυτοκόλλητο, κατασκευασμένο από υλικό πλαστικό & διάφανο με το λογότυπό σας!

Δίνει μία πινελιά ολοκληρωμένης συσκευασίας!

Περιγραφή:
Αυτοκόλλητο συσκευασίας

Το Αυτοκόλλητο Συσκευασίας :

 • Κατασκευάζεται από υλικό πλαστικό & διάφανο.
 • Διατίθεται σε συγκεκριμένη διάσταση, 6.5×4.5, κατάλληλη για το κλείσιμο των τσαντών σας και μπορεί να κατασκευαστεί και σε ειδική διάσταση (κατόπιν ζήτησης).
 • Εκτυπώνεται με 1 χρώμα με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας ή της θερμοτυπίας σε διάφορα χρώματα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω αυτοκόλλητο συσκευασίας;

#1 Εμπειρία

Τα αυτοκόλλητα συμπληρώνουν με τον καλυτερο τρόπο την απόλυτη εμπειρία συσκευασίας καθώς μεταμορφώνουν την απλή συσκευασία σε συσκευασία δώρου και κάνουν το unboxing συναρπαστικό. Τα περισσότερα προϊόντα συσκευάζονται μέσα στη χάρτινη σακούλα ή πλαστική τσάντα ή στο κουτί αποστολής ηλεκτρονικού εμπορίου με χαρτί περιτυλίγματος όπου σφραγίζεται με ένα αυτοκόλλητο που αναφέρει την επωνυμία της επιχείρησης.

#2 Ασφάλεια

Τα αυτοκόλλητα προσθέτουν ασφάλεια στη συσκευασία και διαβεβαιώνουν τον πελάτη ότι τα προϊόντα του θα φτάσουν στον προορισμό τους άθικτα και αμετακίνητα Με ποικίλες διαστάσεις, χρώματα και σχήματα μπορούμε να σχεδιάσουμε το αυτοκόλλητο που θα ολοκληρώσει την ιδανική συσκευασία!

#3 Unboxing

Τα εξατομικευμένα αυτοκόλλητα είναι το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό συσκευασίας που θα κάνει τη συσκευασία της επιχείρησής σας να ξεχωρίζει, θα αναδείξει τη λεπτομέρεια της καλής συσκευασίας που εντυπωσιάζει τον καταναλωτή και θα κάνει το εμπορικό σήμα πιο αναγνωρίσιμο.

Ανακαλύψτε τον αντίκτυπο των αυτοκόλλητων συσκευασίας στην εμπειρία του πελάτη και πώς μπορούν να ενισχύσουν την εικόνα της μάρκας σας. Στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, το unboxing έχει γίνει κρίσιμος παράγοντας για τη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας μάρκας για τους πελάτες. Τα αυτοκόλλητα συσκευασίας είναι ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο για να αναβαθμίσετε τη συσκευασία σας και να ξεχωρίσετε τη μάρκα σας από τις υπόλοιπες. Όχι μόνο προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στη συσκευασία, αλλά παρέχουν επίσης πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τη μάρκα.

 • Τα αυτοκόλλητα προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στην εμπειρία της συσκευασίας καθιστώντας την πιο αξέχαστη και ευχάριστη για τους καταναλωτές.
 • Παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν όπως συστατικά και οδηγίες, οι οποίες μπορεί να είναι χρήσιμες για τον πελάτη.
 • Η τοποθέτηση ενός αυτοκόλλητου μάρκας στη συσκευασία συμβάλλει στην αναγνώριση της μάρκας και στην δημιουργία μιας επαγγελματικής εικόνας.
 • Στα αυτοκόλλητα μπορούν να αποτυπωθούν ευχαριστίες εκφράζοντας έτσι ευγνωμοσύνη και εκτίμηση προς το κοινό κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αφοσίωση των πελατών και σε επαναλαμβανόμενες αγορές.

Τι να προσέξω κατά την επιλογή αυτοκολλήτου συσκευασίας;

 • Βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός των αυτοκόλλητων συσκευασίας σας ευθυγραμμίζεται με τη συνολική αισθητική της μάρκας σας, συμπεριλαμβανομένου του χρωματικού σχεδιασμού, της γραμματοσειράς και του λογότυπου.
 • Οι πληροφορίες στα αυτοκόλλητα συσκευασίας σας πρέπει να είναι σαφείς και ευανάγνωστες. Χρησιμοποιήστε μια απλή γραμματοσειρά και βεβαιωθείτε ότι το κείμενο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να είναι εύκολα ορατό.
 • Επιλέξτε την Xenos Packaging που χρησιμοποιεί υλικά και μεθόδους εκτύπωσης υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσετε ότι τα αυτοκόλλητά σας θα φαίνονται επαγγελματικά και θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Βεβαιωθείτε ότι τα αυτοκόλλητα συσκευασίας σας είναι μοναδικά και εντυπωσιακά. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό εικόνων και κειμένου για να δημιουργήσετε ένα αξιομνημόνευτο και εντυπωσιακό σχέδιο.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες