Χάρτινες Τσάντες

Η οικολογική & ποιοτική επιλογή συσκευασίας

xenos


Offset με στριφτή χειρολαβή


Offset Πολυτελείας


Offset με υφασμάτινη χειρολαβή


Flexo με πλακέ ή στριφτή χειρολαβή

Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε την χάρτινη τσάντα που θα απογειώσει την συσκευασία σας, μέσα από μεγάλη γκάμα υλικών υψηλής αντοχής

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με χάρτινες σακούλες χονδρικής, επιλέγοντας από τα παρακάτω είδη ανάλογα με τις απαιτήσεις σας

Τι είδους χάρτινη τσάντα να επιλέξω;

Οι χάρτινες τσάντες ή οι χάρτινες σακούλες είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα και αγαπημένη προτίμηση των πελατών μας.

Ο λόγος είναι απλός! Οι χάρτινες τσάντες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, προσδίδουν μια πινελιά πολυτέλειας στο προϊόν ενώ το έυρος επιλογών έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Οι χάρτινες τσάντες αποτελούν μια οικολογική πρόταση συσκευασίας καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή επιβλαβή υλικά κατά την παραγωγή τους, ενώ είναι πάρα πολύ ανθεκτικές και το κυριότερο; Μπορούν να ανακυκλωθούν ξανά και ξανά εξοικονομώντας έτσι πολύτιμους πόρους, ενέργεια και μέσα παραγωγής.

Στην Xenos Packaging μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα χάρτινων τσαντών και να την σχεδιάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Επιλέξετε τα υλικά που σας ταιριάζουν, διαστάσεις και χρώματα που αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή σας και σε συνεργασία με τους designers μας, δημιουργήστε την κατάλληλη για το brand σας χάρτινη σακούλα με εκτύπωση με τον πιο πετυχημένο τρόπο!

Γιατί να επιλέξω χάρτινη τσάντα για την επιχείρηση μου;

Η συσκευασία των προϊόντων παίζει ζωτικό ρόλο στις αποφάσεις των καταναλωτών και μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας με τρόπους που ίσως δεν έχετε σκεφτεί ακόμα. Η διαδραστική συσκευασία προϊόντων δεν επικοινωνεί απλώς αυτό που προσφέρετε στους πελάτες, αλλά εκθέτει επίσης τις αξίες της εταιρείας σας και έτσι σας βοηθά να οικοδομήσετε ένα ισχυρό και αξιόπιστο εμπορικό σήμα.

Η Xenos Packaging προσφέρει διάφορα είδα χάρτινης σακούλας σε χονδρική με τα χρώματα του brand σας και το λογότυπο σας, μία από τις καλύτερες επιλογές συσκευασίας προϊόντων για τους παρακάτω λόγους:

Φιλικές προς το περιβάλλον:

Ναι, η χάρτινη σακούλα είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή συσκευασίας, επειδή αυτές οι σακούλες κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά που δεν βλάπτουν το περιβάλλον.  Η οικοδόμηση μιας πράσινης επιχείρησης θα πρέπει να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για κάθε επιχείρηση επιλέγοντας ανακυκλώσιμες και οικολογικές συσκευασίες.

Οικονομικά αποδοτικές:

Είναι πολύ πιο εύκολο να εκτυπωθεί σε χαρτί από ό,τι σε μια πλαστική επιφάνεια, γεγονός που καθιστά τις χάρτινες σακούλες οικονομικά αποδοτικές. Σε σύγκριση με τις άλλες παραδοσιακές μεθόδους συσκευασίας, οι χάρτινες συσκευασίες μπορούν να κατασκευαστούν σε περισσότερες μορφές, σχέδια, σχήματα και μεγέθη.

Προτίμηση των πελατών:

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στις τυπωμένες χάρτινες σακούλες έναντι των πλαστικών σακουλών, ιδίως στις αναπτυγμένες χώρες, ενώ πολλοί στις αναπτυσσόμενες χώρες αρνούνται τις πλαστικές σακούλες κατά τη συλλογή των αγορών τους.

Αποτελεσματική επωνυμία:

Η χάρτινη σακούλα εκτυπωμένη με το λογότυπο της επιχείρησης σας θεωρείται αριστοκρατική. Μια μικρή έρευνα αγοράς θα αποκαλύψει ότι οι περισσότερες από τις γνωστές μάρκες χρησιμοποιούν φιλικές προς το περιβάλλον χαρτοσακούλες για να συσκευάσουν τα προϊόντα τους, ακόμη και αν πρόκειται για ένα μικρότερο αντικείμενο όπως ένα κραγιόν ή ένα βερνίκι νυχιών.

Κοινωνική υπευθυνότητα:

Μια επιχειρήση που είναι αμιγώς προσανατολισμένη στο κέρδος δεν θα επιτύχει. Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι μια αποτελεσματική επιλογή  για τη δημιουργία ενός ισχυρού εμπορικού σήματος. Η άσκηση κοινωνικής ευθύνης δεν σας κάνει απλώς κερδοφόρους, αλλά καθιστά επίσης το εμπορικό σήμα σας αξιαγάπητο. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επενδύουν στον όρο κοινωνική ευθύνη απλά και μόνο επιλέγοντας ελκυστικές, φιλικές προς το περιβάλλον χάρτινες τσάντες

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310 569 180

ΜΟΝΟ Χονδρική Πώληση