Χάρτινοι Φάκελοι
Courier

Χάρτινοι Φακέλοι Courier | 2 τύποι στη διάθεσή σας 👇

1. Χάρτινοι Φάκελοι Courier
με bubbles

Bubbles για απόλυτη ασφάλεια

Χαρακτηριστικά

• Εσωτερικό στρώμα φυσαλίδων αέρος

• Ανθεκτικό υλικό κραφτ

• Εύκολος χειρισμός

• Αδιάβροχη εσωτερική κάλυψη

• Αυτοσφραγιζόμενη αυτοκόλλητη λωρίδα

• Οικολογική-βιώσιμη λύση συσκευασίας

Οικονομική λύση

2. Χάρτινοι Φάκελοι Courier
χωρίς bubbles

Κατάλληλη λύση για E-shop

Χαρακτηριστικά

• Ανθεκτικό υλικό

• Ανακυκλώμενο υλικό κραφτ 85 gr

• Εύκολος χειρισμός

• Ευχέρεια επιλογών διάστασης

• Αυτοσφραγιζόμενη αυτοκόλλητη λωρίδα

• Οικολογική-βιώσιμη λύση συσκευασίας

• Οικονομική λύση

Xάρτινοι φάκελοι Courier

Η καλύτερη λύση για την μεταφορά των αγαπημένων σας προϊόντων

Οι Χάρτινοι Φάκελοι Courier της Xenos Packaging δεν είναι το μόνο συστατικό μιας φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας. Με γνώμονα τους βασικούς κανόνες της σωστής συσκευασίας και συνδυάζοντάς τους με την ανάγκη για βιώσιμα υλικά μπορούμε να πούμε ότι δημιουργήσαμε την τέλεια οικολογική – φιλική εμπειρία συσκευασίας.

  • Χάρτινοι Φάκελοι Courrier με bubbles
  • Χάρτινοι Φάκελοι Courrier χωρίς bubbles

Είναι οι ιδανικές για την αποστολή πολύτιμων αντικειμένων όπως έγγραφα, ρούχα, τρόφιμα και άλλα μικροπράγματα. Σχεδιασμένες με χαρτί υψηλής ποιότητας, που παρέχει ιδιότητες ανθεκτικότητας στην υγρασία και προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενά σας από το νερό & την υγρασία. Οι paper courrier bags προσφέρουν ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας στις πολύτιμες αποστολές κατά τη μεταφορά.

Οι φάκελοι κατασκευάζονται όλοι κατά παραγγελία

με πιο εμπορικές τις εξής διαστάσεις:

30x25x10

40x30x10

48.5x46x15

Γιατί να επιλέξω Χάρτινους Φακέλους Courier για την επιχείρησή μου;

#1 Ελαφριοί και εύκολοι στη χρήση

Οι χάρτινοι φάκελοι ταχυμεταφορών  με φυσαλίδες είναι ελαφριοί, καθιστώντας τους εύκολους στο χειρισμό και τη μεταφορά. Καταλαμβάνουν επίσης λιγότερο χώρο από τα παραδοσιακά υλικά συσκευασίας, γεγονός που μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα στις επιχειρήσεις από τα έξοδα αποθήκευσης και αποστολής. Επιπλέον, οι φάκελοι διαθέτουν αυτοσφραγιζόμενη αυτοκόλλητη λωρίδα, καθιστώντας τη σφράγισή τους γρήγορη και εύκολη.

#2 Ανθεκτικοί και προστατευτικοί

Οι φυσαλίδες στο εσωτερικό του φακέλου courier  παρέχουν ένα επιπλέον στρώμα προστασίας στα αντικείμενα που αποστέλλονται. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ζημιών κατά τη μεταφορά, μειώνοντας την πιθανότητα επιστροφών χρημάτων και προϊόντων. Το υλικό από χαρτί κραφτ είναι επίσης ανθεκτικό στο σχίσιμο και μεγάλης αντοχής , προστατεύοντας περαιτέρω το περιεχόμενο της τσάντας.

#3 Φιλικοί προς το περιβάλλον

Οι φάκελοι αυτοί κατασκευάζονται από χαρτί κραφτ, το οποίο είναι ανανεώσιμος πόρος και μπορεί να ανακυκλωθεί. Αυτό τους καθιστά μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να μειώσουν τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις.

#4 Οικονομικά αποδοτικοί

Οι χάρτινοι φάκελοι courier με bubbles είναι η πιο οικονομική λύση στην περίπτωση που θέλουμε να συνδυάσουμε την ασφάλεια και την οικολογική μας συνείδηση.

Τι είδους χάρτινη paper bag πρέπει να επιλέξω;

Όταν επιλέγετε χάρτινες Courier bags για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη σας. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος των σακουλών, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν τα αντικείμενα που θα αποστείλετε. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το πάχος και τον τύπο του χαρτιού που χρησιμοποιείται για τις σακούλες, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την ανθεκτικότητα και την αντοχή τους. Οι χάρτινες σακούλες κραφτ είναι μια δημοφιλής επιλογή για την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους.

Επιπλέον, ίσως θελήσετε να επιλέξετε χάρτινες τσάντες με σφραγίδα με δυνατότητα παραβίασης, η οποία μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα παραμένουν ασφαλή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Τέλος, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το χρώμα και το σχέδιο των συσκευασιών, καθώς αυτό μπορεί να συμβάλει στο να γίνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο αναγνωρίσιμο και επαγγελματικό.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310 569 180

ΜΟΝΟ Χονδρική Πώληση