Συσκευασία για
Κομμωτήρια

Μία τσάντα που να χρωματίζει τα προϊόντα σας!

Η απόλυτη συσκευασία για κομμωτήρια | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βιομηχανική

Ποια είναι η κατάλληλη τσάντα συσκευασίας για κομμωτήρια ;

Καλύτερες επιλογές συσκευασίας τσάντας για κομμωτήρια

1# Υφασμάτινη Τσάντα Βαμβακερή

Οι υφασμάτινες τσάντες είναι μια δημοφιλής επιλογή συσκευασίας για τα κομμωτήρια, καθώς είναι ευρύχωρες και μπορούν να μεταφέρουν διάφορα αντικείμενα. Αυτές οι τσάντες διατίθενται σε διάφορα υλικά, όπως καμβάς και βαμβάκι , καθιστώντας τες ευέλικτες και ανθεκτικές. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με την επωνυμία του κομμωτηρίου, καθιστώντας τες ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ.

2# Πλαστικές Τσάντες

Οι πλαστικές σακούλες αποτελούν εξαιρετική επιλογή συσκευασίας για μικρότερα προϊόντα μαλλιών, όπως τσιμπιδάκια, χτένες και βούρτσες. Παρέχουν ορατότητα και εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα, ενώ παράλληλα τα προστατεύουν από τη σκόνη και τη βρωμιά. Οι διαφανείς πλαστικές σακούλες είναι επίσης προσιτές και μπορούν εύκολα να απορριφθούν μετά τη χρήση.

3# Χάρτινες Τσάντες

Τα κομμωτήρια πρέπει να προσέχουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις τους και να εξετάζουν επιλογές συσκευασίας φιλικές προς το περιβάλλον. Μια τέτοια επιλογή είναι οι χάρτινες σακούλες, οι οποίες αποτελούν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις πλαστικές σακούλες.

4# Υφασμάτινη Τσάντα Βιομηχανική

Οι υφασμάτινες τσάντες μπορούν να προσαρμοστούν με το εμπορικό σήμα του κομμωτηρίου, καθιστώντας τες ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ. Το λογότυπο του κομμωτηρίου και άλλες πληροφορίες μπορούν να τυπωθούν στην τσάντα, καθιστώντας εύκολη την αναγνώριση των προϊόντων του κομμωτηρίου από τους πελάτες.

Συνοψίζοντας…

Η συσκευασία με το λογότυπο του κομμωτηρίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα κομμωτήρια να προωθήσουν την επιχείρησή τους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας. Η προσαρμοσμένη συσκευασία με το λογότυπο του κομμωτηρίου όχι μόνο κάνει τα προϊόντα του κομμωτηρίου πιο αναγνωρίσιμα στους πελάτες, αλλά χρησιμεύει επίσης ως μια περιπατητική διαφήμιση όταν οι πελάτες μεταφέρουν τις τσάντες έξω από το κομμωτήριο. Επιπλέον, η ύπαρξη συσκευασίας με το λογότυπο του κομμωτηρίου μπορεί να κάνει το κομμωτήριο να φαίνεται πιο επαγγελματικό και καθιερωμένο. Δείχνει ότι το κομμωτήριο έχει επενδύσει στην επωνυμία του και είναι πρόθυμο να κάνει το κάτι παραπάνω για να προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία στον πελάτη.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες