Συσκευασία για
Καταστήματα Ένδυσης

Σακούλες συσκευασίας ρούχων
Μία τσάντα για να καλύπτει κάθε απαίτηση ένδυσης!

Η απόλυτη συσκευασία για προϊόντα ένδυσης | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας για ρούχα στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Flexo
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Πλαστικός
Φάκελος
Θήκη Ρούχου

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Ψάθινη

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βιομηχανική

Υφασμάτινο
Πουγκί

Ποιά είναι η κατάλληλη σακούλα για ρούχα;

Η πρώτη εντύπωση μετράει περισσότερο από ποτέ. Και όταν πρόκειται για ρούχα, η συσκευασία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο προστατεύει το προϊόν κατά τη διάρκεια της αποστολής, αλλά χρησιμεύει και ως εργαλείο μάρκετινγκ για την προσέλκυση πελατών.

Χάρτινες σακούλες για ρούχα

 1. Φιλικές προς το περιβάλλον: Το πιο προφανές πλεονέκτημα των χάρτινων σακουλών είναι ότι είναι βιοδιασπώμενες και κατασκευάζονται από βιώσιμα υλικά. Μειώνουν τα απόβλητα και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
 2. Ανθεκτικές: Παρά την ελαφριά φύση τους, οι χάρτινες σακούλες είναι εκπληκτικά ανθεκτικές και μπορούν να αντέξουν το βάρος των ρούχων σας χωρίς να σκιστούν.
 3. Κομψές: Με μια σειρά από σχέδια και μοτίβα διαθέσιμα, οι χάρτινες τσάντες για γυναικεία ενδύματα προσφέρουν μια κομψή εναλλακτική λύση στις πλαστικές σακούλες. Αποτελούν μια εξαιρετική δήλωση μόδας και προσθέτουν μια πινελιά προσωπικότητας στην εμπειρία των αγορών σας.

Πλαστικές σακούλες για ρούχα

 1. Οι πλαστικές σακούλες είναι κατασκευασμένες από ισχυρά, εύκαμπτα υλικά και μπορούν να αντέξουν το βάρος των βαριών αντικειμένων, καθιστώντας τες μια ανθεκτική επιλογή για τη μεταφορά των αντικειμένων σας.
 2. Σε σύγκριση με άλλους τύπους σακουλών, οι πλαστικές σακούλες είναι σχετικά φθηνές, γεγονός που τις καθιστά μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για πολλούς καταναλωτές.
 1. Ανακυκλώσιμες: Ορισμένοι τύποι πλαστικών σακουλών μπορούν να ανακυκλωθούν, μειώνοντας τα απορρίμματα και συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Υφασμάτινες σακούλες για ενδύματα

 1. Οι βαμβακερές τσάντες προσφέρουν μια πιο προσωπική και φυσική αίσθηση σε σύγκριση με τις πλαστικές τσάντες. Μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμα της μάρκας σας, συμβάλλοντας στην αναγνώριση της μάρκας και την αφοσίωση των πελατών.
 2. Οι βαμβακερές τσάντες είναι ισχυρές και ανθεκτικές, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετική επιλογή για τη μεταφορά βαριών αντικειμένων. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές, μειώνοντας την ανάγκη για συνεχή αντικατάσταση.
 3. Περιβαλλοντικές επιπτώσεις: Το βαμβάκι είναι ένας φυσικός και ανανεώσιμος πόρος που βιοδιασπάται πιο γρήγορα από το πλαστικό, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της συσκευασίας.

Τσάντες Eshop για ρούχα

 • Προστασία: Οι τσάντες e-shop της Xenos προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας για τα ρούχα κατά τη διάρκεια της αποστολής, διασφαλίζοντας ότι τα είδη φτάνουν στην πόρτα του πελάτη σε καλή κατάσταση.
 • Εικόνα μάρκας: Οι τσάντες κούριερ του E-shop μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμα της μάρκας σας, συμβάλλοντας έτσι στην αναγνώριση της μάρκας και την αφοσίωση των πελατών.
 • Οικονομική αποδοτικότητα: Οι τσάντες e-shop είναι συχνά λιγότερο δαπανηρές από τις παραδοσιακές λύσεις συσκευασίας, όπως τα κουτιά και οι φάκελοι, καθιστώντας τις μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες