Συσκευασία για
Ξενοδοχεία

Εντυπωσιακές συσκευασίες μόνο για…αξέχαστες διαμονές!

Η απόλυτη τσάντα ξενοδοχείου | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας ξενοδοχείου στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες
Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες flexo
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή χειρολαβή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Ψάθινη

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινο
Πουγκί

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία για το ξενοδοχείο μου;

Γιατί οι τσάντες είναι σημαντικές για τα ξενοδοχεία;

Οι τσάντες είναι απαραίτητες για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε ένα ξενοδοχείο. Χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσωπικών αντικειμένων, αναμνηστικών και άλλων βασικών ειδών κατά την εξερεύνηση της πόλης ή όταν ταξιδεύουν από τη μία τοποθεσία στην άλλη. Χρησιμεύουν επίσης ως μια λύση αποθήκευσης για αντικείμενα όπως ρούχα, είδη υγιεινής και άλλα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστούν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Εκτός από λειτουργικές, οι τσάντες μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως ευκαιρία branding για τα ξενοδοχεία. Αυτές οι τσάντες μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως εργαλείο μάρκετινγκ, καθώς οι επισκέπτες είναι πιθανό να τις πάρουν μαζί τους στο σπίτι και να τις χρησιμοποιήσουν πολύ καιρό μετά το τέλος της διαμονής τους.

Έχουμε δημιουργήσει μία ολόκληρη σειρά για συσκευασίες ξενοδοχείων, boutique hotels, ενοικιαζόμενων δωματίων και οποιουδήποτε άλλου είδους καταλύματος, ώστε να ενισχύσουμε την ποιότητα και την εικόνα σας.

#1 Χάρτινες τσάντες πολυτελείας

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας μπορούν να αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση του ξενοδοχείου σας.

Λόγω των πολλών μεγεθών και της χειροποίητης κατασκευής, οι τσάντες πολυτελείας ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τις χρησιμοποιούμε κυρίως για παροχή διαφημιστικού υλικού του ξενοδοχείου μας στους πελάτες.

#2 Laundry bags “cotton” ξενοδοχειου

Το πλύσιμο ρούχων είναι μία απ’ τις υπηρεσίες που «λύνει τα χέρια» σε πολλούς από τους επισκέπτες μας. Πού όμως θα τα τοποθετήσουν;

Μία τσάντα laundry, είναι αυτό που χρειάζονται!

#3 Τσάντες delivery

Εάν το ξενοδοχείο διαθέτει τομέα εστίασης τότε οι τσάντες χάρτινες delivery είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούμε να του προσφέρουμε υπηρεσίες take away.

Η εκτύπωση των συγκεκριμένων συσκευασιών γίνεται με την μέθοδο flexo, δηλαδή με χρήση μελανιών βάσης νερού, κάτι που δίνει και μία οικολογική προέκταση στη συσκευασία.

#4 Πλαστικές τσάντες

Οι πλαστικές τσάντες, καθημερινής χρήσης, αποτελούν μία πιο οικονομική και προσιτή λύση για όσους έχουν περιορισμένο budget στο τομέα του packaging. Συνήθως χρησιμοποιούνται απ’ τα καταλύματα για τη προβολή τους ή την εξυπηρέτησή των πελατών. Αν και πλαστικές, οι τσάντες είναι ανακυκλώσιμες και παράγονται τόσο με χειρολαβή χούφτας όσο και με loop.

#5 Υφασμάτινες τσάντες για ξενοδοχεία

Αν το ξενοδοχείο είναι παραθαλάσσιο ή θέλει να δώσει μία έξτρα πολυτέλεια στους πελάτες του, τότε μπορεί να επιλέξει υφασμάτινες τσάντες.

Το υλικό απ’ το οποίο κατασκευάζεται η τσάντα είναι ανθεκτικό και ιδανικό για να το πάρει μαζί στη παραλία, μία οικογένεια με παιδιά ή ένα ζευγάρι που θα θέλει να απολαύσει τη θάλασσα. Πάνινες διαφημιστικές τσάντες ξενοδοχείου για κάθε χρήση!

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες