Συσκευασία για
Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Συσκευασία γεμάτη… γνώσεις!

Η σακούλα για φροντιστήρια & σχολεία | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες flexo
με πλακέ ή στριφτή
χειρολαβή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Διαφημιστικές τσάντες για φροντιστήρια και σχολεία

Στο ανταγωνιστικό τοπίο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, το να ξεχωρίζετε είναι ζωτικής σημασίας. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αναβαθμίσετε το εμπορικό σας σήμα και να διαφημίσετε την επιχείρησή σας είναι η προσαρμοσμένη συσκευασία.

Στην Xenos, κατανοούμε τη σημασία της δημιουργίας μόνιμης εντύπωσης και γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά από εξατομικευμένες λύσεις, όπως χάρτινες τσάντες, βαμβακερές τσάντες και υφασμάτινες τσάντες, σχεδιασμένες για την προώθηση του σχολείου ή του φροντιστηρίου σας.

Οι εξατομικευμένες τσάντες μας με το λογότυπό σας χρησιμεύουν ως κινητές διαφημίσεις, δημιουργώντας μια οπτική ταυτότητα για το ίδρυμά σας όπου κι αν πηγαίνουν. Είτε οι μαθητές μεταφέρουν υλικό μελέτης είτε οι γονείς χρησιμοποιούν τις τσάντες για τις καθημερινές τους δουλειές, το λογότυπό σας θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση, αυξάνοντας την προβολή της επιχείρησής σας.

Επιλογές συσκευασίας για τις ανάγκες σας!

Αναγνωρίζουμε τις διαφορετικές ανάγκες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οι λύσεις συσκευασίας μας ανταποκρίνονται σε αυτές τις μοναδικές απαιτήσεις. Οι φιλικές προς το περιβάλλον χάρτινες τσάντες μας παρέχουν μια βιώσιμη επιλογή, ενώ οι βαμβακερές τσάντες προσφέρουν ανθεκτικότητα και μια πινελιά φινέτσας.

Για όσους αναζητούν μια κομψή και ταυτόχρονα βιώσιμη επιλογή, οι υφασμάτινες τσάντες μας είναι οι ιδανικές. Επιπλέον, κατανοούμε την ανάγκη για ευελιξία και οι πλαστικές σακούλες είναι διαθέσιμες ως εναλλακτική λύση.

Γιατί να επιλέξετε τις λύσεις συσκευασίας μας;

#1 Ευκαιρίες branding: μετατρέποντας κάθε πελάτη σε μια κινούμενη διαφήμιση για το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα.

#2 Επιλογές φιλικές προς το περιβάλλον: Επιδείξτε τη δέσμευσή σας για βιωσιμότητα με τις φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές συσκευασίας μας, όπως χάρτινες, βαμβακερές και υφασμάτινες σακούλες.

#3 Ευελιξία: Από τη μεταφορά σχολικών βιβλίων έως τη χρήση ως μοντέρνο αξεσουάρ, οι τσάντες μας ανταποκρίνονται σε διάφορες ανάγκες, παρέχοντας πρακτικές λύσεις για φοιτητές, γονείς και προσωπικό.

Σε έναν κόσμο όπου η πρώτη εντύπωση μετράει, οι προσαρμοσμένες τσάντες μας προσφέρουν ένα ισχυρό διαφημιστικό εργαλείο για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αναβαθμίστε το εμπορικό σήμα σας, αυξήστε την προβολή και κάντε μια δήλωση με τις ποικίλες και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές συσκευασίας μας. Στην Xenos, δεν παρέχουμε απλώς τσάντες- παρέχουμε μια εμπειρία branding προσαρμοσμένη στις μοναδικές σας ανάγκες.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες