Συσκευασία για
Eshop

“Το γοργόν και χάριν έχει” – η Courier bag που θα μείνει

Η απόλυτη συσκευασία e-shop | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Ποιά είναι η κατάλληλη συσκευασία για το Eshop μου;

H σακούλες για eshop είναι ο μόνος τρόπος επαφής με τον πελάτη σας. Διαθέτουμε δύο κατηγορίες σακούλας eshop, πλαστικές σακούλες eshop και χάρτινες. Χρειάζεται, λοιπόν, να εξασφαλίσετε την κατάλληλη συσκευασία e-shop για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Γιατί;

#1 Η Πρώτη Εντύπωση 

Εξαρχής, με το που παραλαμβάνει στα χέρια του ο πελάτης την σακούλα eshop, θα σχηματίσει αμέσως μια πρώτη εντύπωση για την επιχείρησή σας και για το ποιοι είστε – αυτό θα συμβεί μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα.

#2 Το Brand σας

Το branding είναι ο ένας βασικός τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η επιχείρηση σας προς τα έξω. Η συσκευασία που επιλέγετε για το e-shop σας, είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος μέσω του οποίου διαφημίζετε την επιχείρησή, τα προϊόντα και την επωνυμία σας.

#3 Το μήνυμα που περνάτε στον πελάτη 

Οι αξίες, τα πιστεύω και η στάση μιας επιχείρησης απέναντι σε κοινωνικά ή περιβαλλοντικά θέματα διατρέχουν τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το θέμα της συσκευασίας. Σε αυτό το πλαίσιο, αξίζει να προστεθεί ένα ωραίο μήνυμα πάνω στις σακούλες Eshop, οι οποίες μάλιστα, επιλέγοντας να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, όπως είναι και ο χάρτινος φάκελος courrier αποστολής που έχουμε στην Xenos Packaging, επιβεβαιώνει την περιβαλλοντική ευαισθησία της επιχείρησης.

#4 Η καλύτερη διαφήμιση

Οι πελάτες, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, μοιράζονται συνεχώς περιεχόμενο και, ειδικά, φωτογραφίες μέσω Facebook και Instagram αλλά και “unboxing” βίντεο σε πλατφόρμες όπως YouTube, TikTok, κλπ. Επομένως, η συσκευασία για Εshop του προϊόντος θα βρεθεί σίγουρα στο επίκεντρο φωτογραφιών και βίντεο που οι πελάτες ποστάρουν για τους  φίλους τους και κάθε είδους follower. Αμέσως, η μάρκα, το προϊόν και o φάκελος courier θα προωθηθούν – χωρίς κόπο και έξοδα πώλησης – σε νέους πελάτες. Μην το ξεχνάτε, η σακούλα είναι ένα εργαλέιο marketing!

Σε ποια σημεία πρέπει να εστιάζουμε όταν διαλέγουμε συσκευασία για Eshop;

  • Στα υλικά συσκευασίας για eshop που εκφράζουν εμάς και την επιχείρησή μας.
  • Στα όμορφα χρώματα.
  • Στις λεπτομέρειες – όπως είναι το χαρτί αφής-χαρτί περιτυλίγματος (tissue paper-wrapping paper) και οι κορδέλες – οι οποίες θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε από τους ανταγωνιστές μας και θα κερδίσουν την προσοχή και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.
  • Στο να επικοινωνούμε στους πελάτες μας όμορφα μηνύματα. Ένα προσεγμένο μήνυμα από μας λειτουργεί σαν το «ευχαριστώ» που θα λέγαμε face-to-face στον πελάτη μας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες