Αξεσουάρ
Συσκευασίας

Χαρτί Αφής

Το χαρτί αφής είναι ο πιο ανέξοδος και εύκολος τρόπος συσκευασίας!

Προστατεύει τα προϊόντα σας ενώ παράλληλα σας διαφημίζει έχοντας τυπωμένο το λογότυπό σας!

Περιγραφή
Χαρτιού αφής

Το χαρτί αφής με το λογότυπο σας:

  • Ιδιαίτερος τύπος χαρτιού.
  • Μπορεί να παραχθεί είτε στα 19 gr – δίνοντας αποτέλεσμα πολύ λεπτού & εύχρηστου χαρτιού – είτε στα 28 gr – με μεγαλύτερη αντοχή αλλά δυσκολότερο στη χρήση κατά το τύλιγμα.
  • Τυπώνεται με τη μέθοδο της φλεξογραφίας σε 1 ή 2 χρώματα.
  • Ο πιο εύκολος τρόπος συσκευασίας ενός προϊόντος.
  • Σας διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο: έχοντας τυπωμένο επάνω το λογότυπό σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω χαρτί αφής;

Στη XENOS Packaging, καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή των σωστών υλικών συσκευασίας είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας. Όταν πρόκειται για την ενίσχυση της παρουσίασης και της προστασίας των προϊόντων σας, το χαρτί αφής ξεχωρίζει ως εξαιρετική επιλογή.

#1 Ενισχυμένη εικόνα και παρουσίαση της μάρκας:

Το χαρτί αφής προσθέτει ένα στοιχείο εκλέπτυνσης και κομψότητας στη συσκευασία των προϊόντων σας. Η απαλή υφή και η λεπτή εμφάνισή του μεταφέρουν ένα μήνυμα φροντίδας και προσοχής στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιώντας χαρτί αφής για να τυλίξετε ή να μαξιλαρώσετε τα προϊόντα σας, δημιουργείτε μια αξέχαστη εμπειρία αποσυσκευασίας για τους πελάτες σας, αφήνοντας μια μόνιμη θετική εντύπωση για το εμπορικό σας σήμα.

#2 Προστασία και διατήρηση:

Το χαρτί αφής λειτουργεί ως προστατευτικό στρώμα, προστατεύοντας τα προϊόντα σας από γρατζουνιές, χτυπήματα ή άλλες ζημιές κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση. Βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας των ευαίσθητων ή εύθραυστων αντικειμένων, διασφαλίζοντας ότι φτάνουν στους πελάτες σας σε άψογη κατάσταση.

#3 Ευέλικτες επιλογές προσαρμογής:

Αυτό σας επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε τη συσκευασία με την ταυτότητα του εμπορικού σας σήματος. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα χρώματα, σχέδια και εκτυπώσεις για να ταιριάζει με την αισθητική της μάρκας σας. Η ενσωμάτωση του λογότυπου ή των στοιχείων επωνυμίας σας στο χαρτί αφής ενισχύει την αναγνώριση της μάρκας και αφήνει ένα αξιομνημόνευτο σημάδι στους πελάτες σας.

#4 Οικολογική και βιώσιμη επιλογή:

Στον σημερινό κόσμο της περιβαλλοντικής συνείδησης, η επιλογή χαρτιού αφής  ευθυγραμμίζεται με τις βιώσιμες πρακτικές συσκευασίας. Τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον αντανακλώντας τη δέσμευσή σας για τη μείωση του οικολογικού σας αποτυπώματος. Επιλέγοντας χαρτί αφής, συμβάλλετε σε έναν πιο πράσινο πλανήτη και απευθύνεστε σε καταναλωτές με οικολογική συνείδηση που εκτιμούν τις περιβαλλοντικά υπεύθυνες επιχειρήσεις.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες