Συσκευασία για Ταξιδιωτικά Γραφεία

Τσάντα μεταφοράς αναμνήσεων!

Η απόλυτη συσκευασία για ταξιδιωτικά γραφεία | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Τι τσάντα να διαλέξω για το ταξιδιωτικό γραφείο μου ; 

Οι τσάντες ταξιδιωτικού πρακτορείου προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία της επιχείρησής σας :

1. Προώθηση της μάρκας σας παντού
Παρέχοντας στους πελάτες σας τυπωμένες τσάντες, μπορείτε να τους μετατρέψετε σε κινούμενες διαφημιστικές πινακίδες για το ταξιδιωτικό σας γραφείο. Καθώς οι πελάτες σας μεταφέρουν αυτές τις τσάντες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, μετατρέπονται σε κινητές διαφημίσεις που προωθούν την επωνυμία σας σε ένα ευρύτερο κοινό. Αυτή η αυξημένη ορατότητα μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ευαισθητοποίησης και στην προσέλκυση δυνητικών πελατών στο πρακτορείο σας.

2. Αύξηση της αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος
Η συνεχής έκθεση είναι το κλειδί για την οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας, και οι τυπωμένες τσάντες μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Καθώς οι πελάτες σας χρησιμοποιούν τις τσάντες επανειλημμένα, εξοικειώνονται με το λογότυπο, τα χρώματα και τη συνολική ταυτότητα της μάρκας σας.

3. Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές
Στη σημερινή ανταγωνιστική ταξιδιωτική βιομηχανία, είναι ζωτικής σημασίας να διαφοροποιείστε από τους ανταγωνιστές σας. Οι τυπωμένες τσάντες προσφέρουν έναν μοναδικό τρόπο να ξεχωρίσετε και να κάνετε μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες σας.

Με εντυπωσιακά σχέδια και ποιοτική κατασκευή, οι τσάντες σας θα διαφοροποιήσουν το ταξιδιωτικό σας γραφείο από το πλήθος, δίνοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ιδανικές επιλογές τσάντας για το πρακτορείο σας:

  • Xάρτινη τσάντα πολυτελείας
  • Bαμβακερή τσάντα – cotton
  • Yφασμάτινη τσάντα – non woven

Εν κατακλείδι…

η επένδυση σε τυπωμένες τσάντες για τους πελάτες του ταξιδιωτικού σας γραφείου είναι μια έξυπνη επιλογή. Αυτές οι τσάντες προωθούν την επωνυμία σας, δημιουργούν μια επαγγελματική εικόνα, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών και σας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές σας. Με οικονομικά αποδοτικό μάρκετινγκ και δέσμευση στη βιωσιμότητα, οι τυπωμένες τσάντες μπορούν να απογειώσουν το ταξιδιωτικό σας γραφείο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση στους πελάτες σας.

Στην Xenos Packaging θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευασία για τo ταξιδιωτικό σας γραφείο !

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες