Συσκευασία για
Υπoδήματα

Η πιο ανθεκτική τσάντα για οτιδήποτε… επί ποδός

Η απόλυτη συσκευασία για υποδήματα | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες
Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft loop

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή
με αναδίπλωση

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Χάρτινοι
Φάκελοι Courier

Πλαστικός
Φάκελος
Θήκη Ρούχου

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινο
Πουγκί

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία για υποδήματα;

Όπως λέει και το ρητό, η πρώτη εντύπωση είναι το παν. Και όταν πρόκειται για υποδήματα, η πρώτη εντύπωση ξεκινά από τη συσκευασία. Η σωστή συσκευασία μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να τραβήξει το βλέμμα του πελάτη και να δημιουργήσει θετική εντύπωση για τη μάρκα σας. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, πώς ξέρετε ποια συσκευασία είναι η καλύτερη για τα υποδήματά σας;

Η συσκευασία για υποδήματα αποτελεί βασικό συστατικό της επιχείρησης κάθε κατασκευαστή υποδημάτων. Όχι μόνο προστατεύει τα παπούτσια κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση, αλλά χρησιμεύει και ως εργαλείο μάρκετινγκ για την προώθηση της μάρκας. Με τη σωστή συσκευασία, οι κατασκευαστές υποδημάτων μπορούν να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους φτάνουν στο κατάστημα λιανικής ή στο κατώφλι του πελάτη σε άψογη κατάσταση, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία μάρκας για τον πελάτη.

Τύποι συσκευασίας υποδημάτων:

  • Το υλικό που επιλέγετε για τη συσκευασία των υποδημάτων σας μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο την αισθητική, αλλά και τη λειτουργικότητα και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της συσκευασίας.
  • Οι πλαστικές συσκευασίες αποτελούν κοινή επιλογή για τη συσκευασία υποδημάτων λόγω της ευελιξίας, της διαφάνειας και της ανθεκτικότητάς τους.
  • Η χάρτινη συσκευασία επίσης ανεβαίνει στις προτιμήσεις των ανθρώπων μιας και είναι φθηνή επιλογή, εύκολη στην χρήσης της και φιλική προς το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά τσάντας υποδημάτων:

  • Σχεδιασμός συσκευασίας υποδημάτων. Ο σχεδιασμός της συσκευασίας των υποδημάτων σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο να τραβήξει το μάτι του πελάτη και να δημιουργήσει θετική εντύπωση για τη μάρκα σας.
  • Επωνυμία και λογότυπο. Η συσκευασία σας θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την επωνυμία σας και να περιλαμβάνει το λογότυπό σας ή άλλα στοιχεία επωνυμίας. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει τους πελάτες να αναγνωρίσουν τη μάρκα σας, αλλά και θα δημιουργήσει μια συνεκτική και επαγγελματική εμφάνιση.
  • Χρώματα και γραφικά. Τα χρώματα και τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία σας θα πρέπει να είναι εντυπωσιακά και επίκαιρα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα και μοναδικά γραφικά για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.
  • Μέγεθος και σχήμα. Το μέγεθος και το σχήμα της συσκευασίας σας θα πρέπει να είναι λειτουργικά και εύχρηστα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι οπτικά ελκυστικά. Λάβετε υπόψη το μέγεθος και το σχήμα των υποδημάτων σας κατά το σχεδιασμό της συσκευασίας σας, ώστε να εξασφαλίσετε άνετη εφαρμογή και μέγιστη προστασία.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες