Πλαστικοί
Φάκελοι

Courier Bags

Μοναδικοί πλαστικοί φάκελοι courier – o ασφαλής τρόπος διακίνησης προϊόντων μέσω ταχυμεταφορών

Ποιοτικές πλαστικές συσκευασίες E-shop με το λογότυπό σας!

Περιγραφή συσκευασίας

Οι πλαστικοί Courier bags είναι :

  • Ο πλέον ασφαλής τρόπος διακίνησης προϊόντων μέσω ταχυμεταφορών.
  • Μπορείτε να διαλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει με το ύφος της επιχείρησης και να εκτυπώσετε το λογότυπό σας.
  • Έχει ταινία διπλής όψης, ασφαλείας ή επανακολλούμενης, για γρήγορη και εύκολη σφράγιση.

Ενδεικτικά, επιχειρήσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι φάκελοι courier είναι: E-shop, courier, βιοτεχνίες, βιομηχανικές εταιρίες, φαρμακευτικές εταιρίες, κλπ.

Οι διαστάσεις

μπορούν να κατασκευαστούν ανά 5cm.

ύψος 30 cm έως 75 cm
x πλάτος 20cm έως 75 cm

Με τους πλαστικούς φακέλους courier έχετε την ευκαιρία το λογότυπό σας να «ταξιδέψει» από άκρη σε άκρη και να μεταφέρετε τα προϊόντα στους πελάτες σας με πλήρη ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξω πλαστικές σακούλες courier της Xenos Packaging;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι πλαστικές σακούλες ασφαλείας για e-shop και courierπ μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τη συσκευασία και την αποστολή αντικειμένων.

#1 Ελαφριές

Ένας λόγος είναι ότι είναι ελαφριές, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη μείωση των εξόδων αποστολής. Οι πλαστικοί φάκελοι courier είναι επίσης αδιάβροχoi και ανθεκτικoi, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτές από ζημιές κατά τη μεταφορά.

#2 Εύχρηστες

Επιπλέον, οι πλαστικές σακούλες ταχυμεταφορών σφραγίζονται και ανοίγουν εύκολα, γεγονός που μπορεί να κάνει τη διαδικασία συσκευασίας και αποσυσκευασίας πιο αποτελεσματική.

Συνολικά, οι πλαστικές eshop bags μπορούν να αποτελέσουν μια βολική και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τη συσκευασία και την αποστολή αντικειμένων.

#3 Μέγεθος

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος των σακουλών, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν τα αντικείμενα που θα αποστείλετε. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το πάχος των σακουλών, καθώς οι παχύτερες σακούλες μπορούν να παρέχουν πρόσθετη προστασία για τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα.

#4 Ασφάλεια

Οι Σακούλες, Φάκελοι Κούριερ αποτελούν την πιο διαδεδομένη λύση για αποστολές προϊόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων (E-Shop) και περιλαμβάνει ταινία διπλής όψης, ασφαλείας ή επανακολλούμενης, για γρήγορη και εύκολη σφράγιση. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι τα αντικείμενα στο εσωτερικό τους παραμένουν ασφαλή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

#5 Χρώμα & Σχέδιο

Διαλέξτε απο τους αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς, τις επιλογές εκτύπωσης λογοτύπου και μοναδικών χαρατκηριστικών της επιχείρησης σας, ώστε το brand σας να ξεχωρίσει κατά την παραλαβή του προϊόντος.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.