Πλαστικοί
Φάκελοι

Courier Bags

Μοναδικοί πλαστικοί φάκελοι courier – o πλέον ασφαλής τρόπος διακίνησης προϊόντων μέσω ταχυμεταφορών

Ποιοτικές πλαστικές συσκευασίες E-shop με το λογότυπό σας!

Περιγραφή
Πλαστικών Courier Bags

Οι πλαστικοί Courier bags είναι :

  • Ο πλέον ασφαλής τρόπος διακίνησης προϊόντων μέσω ταχυμεταφορών. Διακινείστε τα εμπορεύματα σας ή τις επιστολές σας με φάκελο στον οποίο υπάρχουν τα στοιχεία σας.
  • Κατάλληλη λύση για E-shop.
  • Έχει ταινία διπλής όψης, ασφαλείας ή επανακολλούμενης, για να κλείνει το καπάκι.

Ενδεικτικά, επιχειρήσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι φάκελοι courier είναι:

  • E-shop
  • Courier
  • Τράπεζες
  • Βιοτεχνίες
  • Βιομηχανικές εταιρίες
  • Φαρμακευτικές εταιρίες, κλπ.

Με τους πλαστικούς φακέλους courier αφήστε το λογότυπό σας να…«ταξιδέψει» μεταφέροντας, ταυτόχρονα, τα προϊόντα στους πελάτες σας με πλήρη ασφάλεια!

Οι διαστάσεις

μπορούν να κατασκευαστούν ανά 5cm.

ύψος 30 cm έως 75 cm
x πλάτος 20cm έως 75 cm

Με τους πλαστικούς φακέλους courier έχετε την ευκαιρία το λογότυπό σας να «ταξιδέψει» από άκρη σε άκρη και να μεταφέρετε τα προϊόντα στους πελάτες σας
με πλήρη ασφάλεια.

Γιατί να επιλέξω πλαστικές σακούλες courrier;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι πλαστικές σακούλες ταχυμεταφορών μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τη συσκευασία και την αποστολή αντικειμένων.

Ένας λόγος είναι ότι είναι ελαφριές, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη μείωση των εξόδων αποστολής. Οι πλαστικοί φάκελοι courier είναι επίσης αδιάβροχoi και ανθεκτικoöi, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτές από ζημιές κατά τη μεταφορά.

Επιπλέον, οι πλαστικές σακούλες ταχυμεταφορών σφραγίζονται και ανοίγουν εύκολα, γεγονός που μπορεί να κάνει τη διαδικασία συσκευασίας και αποσυσκευασίας πιο αποτελεσματική.

Συνολικά, οι πλαστικές eshop bags μπορούν να αποτελέσουν μια βολική και οικονομικά αποδοτική επιλογή για τη συσκευασία και την αποστολή αντικειμένων.

Τι είδους πλαστικές σακούλες eshop πρέπει να επιλέξω;

Όταν επιλέγετε πλαστικές σακούλες κούριερ για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη σας. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το μέγεθος των σακουλών, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες για να χωρέσουν τα αντικείμενα που θα αποστείλετε. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το πάχος των σακουλών, καθώς οι παχύτερες σακούλες μπορούν να παρέχουν πρόσθετη προστασία για τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα.

Επιπλέον, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε σακούλες με σφραγίδα με δυνατότητα παραβίασης, η οποία μπορεί να βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι τα αντικείμενα στο εσωτερικό τους παραμένουν ασφαλή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Τέλος, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το χρώμα και το σχέδιο των σακουλών, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει να γίνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο αναγνωρίσιμο και επαγγελματικό.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310 569 180

ΜΟΝΟ Χονδρική Πώληση