Βιο
διασπώμενες

Σακούλες

Μία βιώσιμη και οικολογική επιλογή!

Η καινοτόμος βιοδιασπώμενη λύση που σέβεται και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον

Βιοδιασπώμενη σακούλα από οργανικά υλικά που μπορεί να ανακυκλωθεί & να κομποστοποιηθεί με στόχο την μείωση της ρύπανσης

Εναλλακτική και ποιοτική λύση που διαφημίζει την καινοτομία και την πράσινη συνείδηση!

Περιγραφή Βιοδιασπώμενων Συσκευασιών

Βιοδιασπώμενες οικολογικές σακούλες:

  • Κατασκευάζονται από ανανεώσιμες πηγές όπως το άμυλο, την πατάτα και το καλαμπόκι
  • Σχεδιασμένες για να διασπώνται γρήγορα και με φυσικό τρόπο στο περιβάλλον
  • Βιώσιμη επιλογή που πρέπει να ενταχθεί σε κάθε νοικοκυριό
  • Βιοδιασπώμενα υλικά που δεν δημιουργούν απόβλητα
  • 100% διάσπαση και επιστροφή στο περιβάλλον με φυσική μορφή όπως το λίπασμα
  • Περισυλλογή από τους καφέ κάδους που θα γίνουν σύντομα γείτονες κάθε δρόμου

Οι βιοδιασπώμενες σακούλες αποτελούν μια πολλά υποσχόμενη λύση στο πρόβλημα των αποβλήτων συσκευασίας και της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές να στραφούν σε φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές συσκευασίας για την προστασία του πλανήτη. Το μέλλον των βιοδιασπώμενων συσκευασιών φαίνεται λαμπρό καθώς οι ανάγκες και η ζήτησή τους ανεβαίνουν με γοργούς ρυθμούς.

Προμηθευτείτε τις βιοδιασπώμενες σακούλες και επενδύστε σε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.

Η Xenos Packaging μέσα από τα υψηλής ποιότητας και βιώσιμα υλικά που χρησιμοποιεί, μπορεί να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με σακούλες φιλικές προς το περιβάλλον στις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε άμεσα τα τρόφιμά σας, τα ποτά σας και τα καλλυντικά σας.

Βιοδιασπώμενες σακούλες | H εναλλακτική λύση

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη περιβαλλοντική κρίση που προκαλείται από την υπερβολική χρήση πλαστικών συσκευασιών. Τα πλαστικά απόβλητα βρίσκονται ανάμεσά μας και μολύνουν το περιβάλλον. Ως απάντηση, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η ζήτηση για λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, όπως οι βιοδιασπώμενες συσκευασίες.

Οι σακούλες αυτές κατασκευάζονται από ανανεώσιμα και βιώσιμα υλικά, όπως φυτικά υλικά δηλαδή άμυλο καλαμποκιού, ζαχαροκάλαμο ή πατάτες και έχουν σχεδιαστεί για να διασπώνται γρήγορα και φυσικά στο περιβάλλον. Τα υλικά αυτά είναι βιοδιασπώμενα, δηλαδή αποσυντίθενται με φυσικό τρόπο και δεν συμβάλλουν στη ρύπανση του περιβάλλοντος. Οι βιοδιασπώμενες συσκευασίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας.

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα των βιοδιασπώμενων συσκευασιών;

  • Μειώνει τα πλαστικά απόβλητα: Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμβάλει στη συσσώρευση πλαστικών αποβλήτων στις χωματερές και τους ωκεανούς.
  • Φιλική προς το περιβάλλον: Kατασκευάζεται από φυσικά υλικά που είναι ανανεώσιμα και βιώσιμα, καθιστώντας την πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή από την παραδοσιακή πλαστική συσκευασία.
  • Χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα: Aπαιτούν λιγότερη ενέργεια για την παραγωγή τους σε σχέση με τις παραδοσιακές πλαστικές συσκευασίες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα.
  • Ευπροσάρμοστη: Οι βιοδιασπώμενες συσκευασίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως συσκευασίες τροφίμων και ποτών, συσκευασίες καλλυντικών κ.α.

Προμηθευτείτε τις βιοδιασπώμενες σακούλες και επενδύστε σε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες