Συσκευασία για
Λευκά Είδη

Μία πολύχρωμη τσάντα για τα λευκά σας είδη!

Η απόλυτη συσκευασία για Λευκά Είδη | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Flexo
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Πλαστικός
Φάκελος
Θήκη Ρούχου

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βιομηχανική

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Ψάθινη

Υφασμάτινο
Πουγκί

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευασία για τα Λευκά Είδη;

Ως ιδιοκτήτης καταστήματος υφασμάτων, η επιλογή της σωστής συσκευασίας για τα προϊόντα σας είναι μια σημαντική απόφαση. Όχι μόνο προστατεύει τα αντικείμενά σας κατά τη μεταφορά, αλλά χρησιμεύει και ως εργαλείο μάρκετινγκ για το εμπορικό σας σήμα. Οι πελάτες είναι πιο πιθανό να θυμούνται ένα κατάστημα με προσεγμένη και ελκυστική συσκευασία.

1. Βαμβακερές τσάντες

Οι βαμβακερές τσάντες είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να γίνουν πράσινοι. Είναι επαναχρησιμοποιήσιμες, ανθεκτικές και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το σχέδιο της μάρκας σας. Αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές για τη συσκευασία αντικειμένων όπως πετσέτες, σεντόνια και άλλα μεγάλα υφασμάτινα προϊόντα. Οι βαμβακερές τσάντες είναι επίσης ευέλικτες, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση ή ως τσάντα για ψώνια από τους πελάτες σας.

2. Χάρτινες τσάντες

Οι χάρτινες σακούλες είναι μια κλασική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Είναι ανθεκτικές, ανακυκλώσιμες και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το σχέδιο της μάρκας σας. Οι χάρτινες σακούλες είναι ιδανικές για τη συσκευασία υφασμάτινων αντικειμένων, όπως ρούχα, πετσέτες ή σεντόνια. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είναι οικονομικά αποδοτικές.

3. Υφασμάτινες Τσάντες Πολυτελείας

Οι υφασμάτινες τσάντες πολυτελείας είναι μια φιλική προς το περιβάλλον, ανθεκτική, προσαρμόσιμη, ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική επιλογή συσκευασίας. Κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, αντέχουν στη φθορά και έρχονται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν με το λογότυπο του καταστήματός σας ή άλλα σχέδια, δημιουργώντας μια μοναδική λύση συσκευασίας που μπορεί να βοηθήσει το κατάστημά σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

4. Πλαστικές σακούλες

Οι πλαστικές σακούλες αποτελούν δημοφιλή επιλογή για τη συσκευασία προϊόντων λινών. οι πλαστικές σακούλες αποτελούν μια προσιτή επιλογή συσκευασίας, ειδικά όταν αγοράζονται χύμα. Αυτή η προσιτή τιμή τις καθιστά δημοφιλή επιλογή για πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λευκών ειδών. Οι πλαστικές σακούλες αποθηκεύονται και μεταφέρονται εύκολα, γεγονός που τις καθιστά μια βολική επιλογή τόσο για αγορές στο κατάστημα όσο και για ηλεκτρονικές παραγγελίες. τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό , είναι αδιάβροχες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να προστατεύσουν τα προϊόντα λινών από ζημιές από το νερό κατά τη μεταφορά.

Εν κατακλείδι…

Όταν επιλέγετε μια τσάντα για το κατάστημα λινών σας, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, την ανθεκτικότητα και τις επιλογές προσαρμογής. Επιλέγοντας μια τσάντα που ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και την ταυτότητα της μάρκας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική και βιώσιμη λύση συσκευασίας για το κατάστημά σας.
Στην Xenos Packaging μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη συσκευασία που ταιριάζει στην εταιρεία σας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες