Υφασμάτινες Τσάντες

Οικολογική λύση με αξεπέραστη αντοχή


Πολυτελείας


Εσωτερική Πλαστικοποίηση


Βαμβακερή


Πουγκί


Βιομηχανική


Ψάθινη

xenos

Επαγγελματική υφασμάτινη τσάντα σε αμέτρητους συνδυασμούς!

Ανακαλύψτε τον κόσμο της βιώσιμης συσκευασίας με τις υφασμάτινες τσάντες της Xenos Packaging.

Τι είδους υφασμάτινη τσάντα να επιλέξω;

Ψάχνετε για ανθεκτικές, κομψές και προσαρμόσιμες υφασμάτινες τσάντες; Μην ψάχνετε άλλο. Διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε ποικίλες επιχειρηματικές απαιτήσεις.

  • Ανθεκτικές και επαναχρησιμοποιούμενες ώστε το brand τους να γίνεται ένα με την καθημερινότητα των πελατών τους.
  • Οικολογικές, επαναχρησιμοποιούμενες και ανακυκλώσιμες
  • Η υφασμάτινη τσάντα είναι ένα απο τα top selling προϊόντα μας. Επιλέγεται όλο και συχνότερα ως βασική συσκευασία επιχειρήσεων στον χώρο της μόδας, αξεσουάρ, ρούχων ή κοσμημάτων κ. ά.
  • Χρησιμοποιώντας υφασμάτινη τσάντα, οι επιχειρήσεις δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους αλλά και κύρος στο brand που εκπροσωπούν.
  • Η ποιοτική και προσεγμένη συσκευασία εντυπωσιάζει τους καταναλωτές οι οποίοι νιώθουν πως έχουν κάνει ξεχωριστές αγορές από οικολογικά ευσυνείδητες επιχειρήσεις.
  • Η υφασμάτινη συσκευασία συχνά προσφέρονται στους πελάτες ως δώρο επιβράβευσης των αγορών τους.

Δείτε παρακάτω όλες τις επιλογές υφασμάτινης τσάντας – Ο οικολογικός σας σύντροφος για κάθε εμπειρία λιανικής πώλησης.

Γιατί να επιλέξω υφασμάτινες τσάντες της Xenos για την επιχείρηση μου;

Καλώς ήρθατε στην συλλογή υφασμάτινων τσαντών της XENOS Packaging, όπου η ποιότητα συναντά τη βιωσιμότητα! Μέσα απο την εκτεταμένη γκάμα μας, δεν επιλέγετε απλώς ανθεκτικές και κομψές υφασμάτινες τσάντες, αλλά υιοθετείτε και μια πράσινη προσέγγιση που μιλάει για τη δέσμευση του brand σας στο περιβάλλον.

Στον κόσμο του λιανικού εμπορίου, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία – και οι τσάντες αγορών σας δεν αποτελούν εξαίρεση. Στη XENOS Packaging, διασφαλίζουμε ότι θα έχετε κάτι περισσότερο από μια απλή τσάντα. Οι υφασμάτινες τσάντες μας δεν είναι απλώς φορείς- είναι ένα αθόρυβο αλλά ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, που αναδεικνύει το λογότυπο και το μήνυμά σας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον πλανήτη.

#1 Ανώτατη ανθεκτικότητα:

Οι υφασμάτινες τσάντες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλά χρόνια, ανάλογα με τη χρησιμοποιούμενη πρώτη ύλη, την ποιότητα ραφής, τις περιοχές χρήσης και το σχήμα. Μια υφασμάτινη τσάντα ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα του υλικού, μπορεί να μεταφέρει έως και 10-15 κιλά.

#2 Φιλικές προς το περιβάλλον:

Για τις εκτυπώσεις των υφασμάτινων τσαντών χρησιμοποιούνται υφασμάτινες βαφές και χρώματα με βάση το νερό, τα οποία δεν είναι επιβλαβή για την υγεία, με ετικέτα φιλική προς τη φύση. Μπορείτε να ζητήσετε προσαρμοσμένες εκτυπώσεις με τα επιθυμητά χρώματα και μοτίβα στις υφασμάτινες τσάντες.

#3 Επαναχρησιμοποιούμενες:

Οι υφασμάτινες τσάντες είναι επαναχρησιμοποιήσιμες, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης περισσότερων υλικών για την παραγωγή μιας χρήσης, ταυτόχρονα μειώνουν τη χρήση πλαστικών υλικών.

#4 Παρουσίαση:

Η υφασμάτινη τσάντα μπορεί επίσης να βελτιώσει την παρουσίαση του προϊόντος. Μία καλά σχεδιασμένη και οπτικά ελκυστική συσκευασία μαζί με το λογότυπο και τα brand colors σας μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του brand σας.

#5 Εμπειρία:

Οι υφασμάτινες σακούλες είναι ένα δημοφιλές και ευπροσάρμοστο προϊόν, που χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς, όπως ψώνια, μεταφορά προσωπικών αντικειμένων και πολλά άλλα. Η συσκευασία θα κυκλοφορήσει και θα επαναχρησιμοποιηθεί!

Πρωτοποριακή & αυτόνομη εγχώρια γραμμή παραγωγής

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα της συσκευασίας. Είμαστε στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε μια ιδιόκτητη μονάδα έκτασης 7.000 τ.μ. με καθετοποιημένη παραγωγή σε πλαστικές, χάρτινες και υφασμάτινες συσκευασίες, καθώς και σε συσκευασίες τροφίμων.

Ο στόχος μας; Να φέρουμε επανάσταση στον κλάδο της συσκευασίας με ένα τέλειο μείγμα επαγγελματισμού και διασκέδασης!

Συσκευασίες
μόνο για σας

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία κατά παραγγελία σακουλών και συσκευασιών που ταιριάζουν απόλυτα στα προϊόντα σας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Αξιοπιστία…
το δεύτερό μας όνομα

Η εσωτερική μας παραγωγή, σε συνδυασμό με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τις πιστοποιήσεις και τους προμηθευτές μας, εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ακλόνητη αξιοπιστία.

Πάντα
δίπλα σας

Είτε προτιμάτε μια φιλική συνομιλία μέσω τηλεφώνου είτε μια προσωπική συνάντηση, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μαζί, θα βρούμε γρήγορα τη βέλτιστη λύση!

100%
υψηλή ποιότητα

Με 33 χρόνια υπερήφανης πορείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στις περιφερειακές γραμμές εφοδιασμού για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες