Συσκευασία για
Μ.Μ.Ε.

Μεταφέρετε το εμπορικό σήμα σας παντού!

Η απόλυτη συσκευασία για μέσα μαζικής ενημέρωσης | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες flexo
με πλακέ ή στριφτή
χειρολαβή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Ποια είναι τα οφέλη της τυπωμένης τσάντας για τις εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης;

Ως εταιρεία μέσων ενημέρωσης, κατανοείτε τη σημασία της αποτελεσματικής επωνυμίας και της προσέγγισης του κοινού-στόχου σας. Οι τυπωμένες τσάντες προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να προβάλλετε το εμπορικό σας σήμα με πρακτικό και οπτικά ελκυστικό τρόπο.

Τα πλεονεκτήματα που αποκομίζετε :

Οι τυπωμένες τσάντες προσφέρουν μια οικονομικά αποδοτική λύση για την προώθηση της μάρκας. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κανάλια διαφήμισης, όπως η τηλεόραση ή οι διαδικτυακές διαφημίσεις, οι τυπωμένες τσάντες παρέχουν ένα απτό και μακράς διάρκειας εργαλείο μάρκετινγκ σε ένα κλάσμα του κόστους. Προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και υψηλή απόδοση της επένδυσης.

Οι τυπωμένες τσάντες ταξιδεύουν μακριά και ευρέως, εκθέτοντας το εμπορικό σας σήμα σε ένα ευρύ κοινό. Είτε πρόκειται για συνέδρια, είτε για εκδηλώσεις, είτε ακόμη και σε καθημερινές καταστάσεις όπως τα ψώνια, οι τσάντες σας γίνονται κινητές διαφημιστικές πινακίδες. Καθώς οι άνθρωποι επαναχρησιμοποιούν και μεταφέρουν τις τσάντες σας, η μάρκα σας αποκτά έκθεση σε διάφορες τοποθεσίες, προσεγγίζοντας πιθανούς πελάτες που ίσως να μην είχατε στοχεύσει διαφορετικά.

Στον σημερινό κόσμο με περιβαλλοντική συνείδηση, η βιωσιμότητα αποτελεί σημαντικό στοιχείο για κάθε επιχείρηση. Όταν επιλέγετε τυπωμένες τσάντες, μπορείτε να επιλέξετε υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για το περιβάλλον, ευθυγραμμίζετε την εταιρεία μέσων ενημέρωσης σας με τις αξίες του κοινού σας, καλλιεργώντας μια θετική αντίληψη για το εμπορικό σήμα σας.

Τσάντες ιδανικές για :

  • Ραδιόφωνα
  • Τηλεοπτικά Κανάλια

Τσάντες που σας προτείνουμε :

  • Χάρτινη Τσάντα Πολυτελείας
  • Χάρτινες τσάντες με στριφτή ή πλακέ χειρολαβή
  • Υφασμάτινη Τσάντα – Non Woven
  • Βαμβακερή Τσάντα – Cotton

Εν κατακλείδι,

η επένδυση σε τυπωμένες τσάντες για μια εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης ενισχύει την ορατότητα και τον επαγγελματισμό της μάρκας σας, ενώ παράλληλα παρέχει οικονομικά αποδοτικό μάρκετινγκ και αυξημένη έκθεση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βρούμε την ιδανική συσκευασία για την εταιρία σας .

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες