Οι πελάτες μας

Το να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, σημαίνει να μη σταματάς ποτέ να προσπαθείς.

— Βενιαμίν Φραγκλίνος, 1706-1790, Αμερικανός πολιτικός & συγγραφέας

Εκδόσεις
Σάκουλα

«Συνεργάζομαι με την Xenos Packaging τα τελευταία 15 χρόνια. Η ποιότητα, η άριστη επικοινωνία, οι καλές τιμές και ο χρόνος παράδοσης είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την Xenos Packaging από τον ανταγωνισμό.»

Καφεκοπτεία
ΛΟΥΜΙΔΗ

«Τα τελευταία 5 χρόνια προμηθευόμαστε από την Xenos Packaging χάρτινες τσάντες δώρου διαφόρων μεγεθών. Η τιμή, ποιότητα και ο επαγγελματισμός είναι οι κυριότεροι λόγοι που θα σύστηνα ανεπιφύλακτα την Xenos. Θα μπορούσε να βελτιωθεί, ωστόσο, ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή της λήψης της παραγγελίας.»

Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ

«Στην Xenos Packaging βρήκαμε μια πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και άψογη εξυπηρέτηση. Τα δύο χρόνια συνεργασίας μας θα γίνουν πολλά περισσότερα.»

Αφοι Χατζηπροδρόμου ΑΕ

«Ο λόγος που συνεργαζόμαστε με την Xenos Packaging τα τελευταία 5 χρόνια είναι όχι μόνο οι σταθερές συμφωνημένες τιμές αλλά και ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων της, τα οποία παράγονται στην πόλη μας, την Θεσσαλονίκη.»

Startline A.E.
(New Balance)

«Αυτό που ξεχωρίζει την Xenos από επιχειρήσεις του ίδιου κλάδου είναι η άψογη ποιότητα σε συνδυασμό με το service που παρέχει στους πελάτες της. Θα συνεχίσουμε σίγουρα την συνεργασία μας.»

Aφοι Ι & B Λαδένης,
Μινέρβα

«Μέσα από τα 15 χρόνια συνεργασίας μας με την Xenos Packaging θα θέλαμε πάνω απ’ όλα να τονίσουμε το αίσθημα εμπιστοσύνης και την φερεγγυότητα που μας παρέχει ως προμηθευτής. Είμαστε ανοικτοί σε εναλλακτικές προτάσεις με πιο οικονομικές τιμές»

Numil Hellas
– Nutricia

«Γρήγορη εξυπηρέτηση – Άμεση ανταπόκριση – Μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.»

Κοσμομόδα AE

«Επαγγελματισμός, καλή ποιότητα προϊόντων, ικανοποιητικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση για τις χάρτινες και πλαστικές σακούλες συσκευασίας που χρειαζόμαστε.»

Ricordi Corners,
Γαρνελης Ιωάννης

«Είναι σίγουρα επαγγελματίες, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον χρόνο παράδοσης και την ποικιλία.»

Mandellos
Sports

«Συστήνω την Xenos για την σωστή εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την γρήγορη παράδοση των προϊόντων της. Ενδεχομένως αναμένουμε την προσφορά περισσότερων διαστάσεων στις σακούλες.»

Mέκκας

«Οι τιμές, η ποιότητα, η οργάνωση και η εξυπηρέτηση στα καλύτερα τους!»

Giannakidis
shoes

«Έχουμε προτείνει κατά καιρούς την Xenos Packaging σε συνεργάτες μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ανεπιφύλακτα στο μέλλον.»

Perfume World,
Αρωματοπωλεία

«Ψάχναμε στο διαδίκτυο μια εταιρία που θα κάλυπτε τις ανάγκες μας. Η συνέπεια και η οργάνωση της Xenos Packaging είναι αυτή που μας κέρδισε και γι αυτό συνεχίζουμε την συνεργασία μας τα τελευταία 4 χρόνια.»

Tomas
Shoes

«Mία σύγχρονη επιχείρηση που μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλες επιχειρήσεις του κλάδου της. Ευγενικός αντιπρόσωπος και καλές τιμές.»

Kρεμέζη Γεωργία

«Προμηθεύομαι πλαστικές σακούλες τα τελευταία 4 χρόνια. Η ποιότητα των προϊόντων, η επαγγελματική δουλειά, η ευγένεια του πωλητή είναι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν την επιχείρηση αυτή από άλλες.»

Izzifashion

«Εδώ και 2μιση χρόνια προμηθευόμαστε χάρτινες σακούλες. Θα σύστηνα σίγουρα την Xenos Packaging για την σχέση ποιότητας τιμής, την συνέπεια παράδοσης και την άψογη εξυπηρέτηση.»

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες