Συσκευασία για
Εκθέσεις – Συνέδρια – Μουσεία – Διαφημιστικές

Τσάντα που θα ξεχωρίσει μέσα στο πλήθος

Η απόλυτη σακούλα για κάθε είδους εκδήλωση | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες Flexo
με πλακέ
ή στριφτή χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες offset
με στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft Loop

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Υφασμάτινη
Τσάντα
Πολυτελείας

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινη
Τσάντα
Ψάθινη

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βιομηχανική

Υφασμάτινο
Πουγκί

Γιατί είναι τόσο σημαντική η συσκευασία για εκθέσεις, συνέδρια, μουσεία και διαφημιστικές;

Η συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας, να διευρύνετε το δίκτυό σας και να ενισχύσετε την προβολή της μάρκας σας. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε υπόψη ότι οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία, και σε αυτό το σημείο η αποτελεσματική συσκευασία παίζει καθοριστικό ρόλο. Η βέλτιστη συσκευασία σας βοηθά να διαφοροποιηθείτε, να διασφαλίσετε τα προϊόντα σας και να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Τα μουσεία και τα πολιτιστικά ιδρύματα είναι επιφορτισμένα με τη διατήρηση ανεκτίμητων και ευαίσθητων αντικειμένων παγκοσμίως, από αρχαία αντικείμενα μέχρι σύγχρονα αριστουργήματα. Έτσι, η διασφάλιση της ασφαλούς αποθήκευσης και μεταφοράς αυτών των θησαυρών είναι υψίστης σημασίας.

Όταν πρόκειται για λύσεις συσκευασίας για εκθέσεις, συνέδρια και μουσεία, διατίθενται διάφορα υλικά, όπως χαρτόνι, πλαστικό και φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές λύσεις. Το κλειδί είναι η επιλογή ανθεκτικών, ελαφρών και εύκολα μεταφερόμενων υλικών.

Τα ανακυκλωμένα υλικά, όπως το φιλικό προς το περιβάλλον χαρτόνι και τα βιοδιασπώμενα πλαστικά, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς η περιβαλλοντική συνείδηση αυξάνεται. Αυτές οι επιλογές δεν ωφελούν μόνο τον πλανήτη, αλλά καταδεικνύουν επίσης τη δέσμευση της εταιρείας σας για βιωσιμότητα.

Οι πολυτελείς συσκευασίες προσαρμοσμένες για μουσεία χρησιμεύουν για την προστασία και την προβολή πολύτιμων αντικειμένων, έργων τέχνης και πολιτιστικών αντικειμένων. Αυτές οι λύσεις συσκευασίας πρέπει να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ανθεκτικότητας και αισθητικής παρουσίασης.

Για να διασφαλίσετε ότι η συσκευασία σας ξεχωρίζει και παραμένει αξέχαστη, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε έντονα χρώματα και γραφικά που τραβούν την προσοχή. Χρησιμοποιήστε περιγραφικό κείμενο και εικόνες για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του προϊόντος. Συνεργάζεστε με έμπειρους επαγγελματίες για την τήρηση των απαραίτητων προτύπων και προδιαγραφών. Αγκαλιάστε τη δημιουργικότητα, καθώς η συσκευασία σας αποτελεί μια ευκαιρία να κάνετε μια διαρκή εντύπωση στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες