Χαρτί
Περιτυλίγματος

Χαρτί περιτυλίγματος που εκτυπώνεται σε φύλλα χαρτιού Illustration 90 gr & διάστασης μέχρι 70×100 με την υψηλή ποιότητα της Offset!

Ο πιο ανέξοδος και εύκολος τρόπος συσκευασίας!

Περιγραφή
Χαρτί Περιτυλίγματος

Χαρακτηριστικά :

  • Ανέξοδος & εύκολος τρόπος συσκευασίας.
  • Προστατεύει τα προϊόντα.
  • Σας διαφημίζει έχοντας τυπωμένο το λογότυπό σας.
  • Αποτελείται από 80 gr χαρτί διπλής επίχρυσης (γυαλιστερό) και μπορεί να παραχθεί σε διάφορες διαστάσεις.
  • Εκτύπωση με τη μέθοδο “Offset” – μπορεί να έχει ζωντανά & ποικίλα χρώματα.

Γιατί να χρησιμοποιήσω χαρτί περιτυλιγμάτος;

Στη XENOS Packaging, κατανοούμε τη σημασία της επιλογής των σωστών υλικών συσκευασίας για την ενίσχυση της εικόνας της μάρκας σας και της παρουσίασης των προϊόντων σας. Όταν πρόκειται για λύσεις συσκευασίας, το χαρτί περιτυλίγματος προσφέρει μια διαχρονική κομψότητα και ευελιξία που μπορεί να ωφελήσει σημαντικά την επιχείρησή σας.

#1 Οπτική απήχηση και ορατότητα της μάρκας:

Το χαρτί περιτυλίγματος τραβάει αμέσως την προσοχή με τα ζωντανά χρώματα, τα μοτίβα και τις υφές του. Η χρήση ελκυστικού χαρτιού περιτυλίγματος με το λογότυπο ή το σχέδιο της μάρκας σας δημιουργεί μια οπτικά ελκυστική συσκευασία που ξεχωρίζει. Η όμορφη παρουσίαση ενισχύει την ορατότητα της μάρκας, αφήνοντας μια αξέχαστη εντύπωση στους πελάτες σας και ενθαρρύνοντας την επανάληψη των εργασιών σας.

#2 Προσαρμόσιμη και εξατομικευμένη συσκευασία:

Το χαρτί περιτυλίγματος επιτρέπει υψηλό βαθμό προσαρμογής. Προσαρμόστε το σχέδιο, το χρώμα και την υφή του χαρτιού περιτυλίγματος ώστε να ευθυγραμμιστεί με την ταυτότητα της μάρκας σας και το θέμα του προϊόντος σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια εξατομικευμένη πινελιά ενσωματώνοντας ειδικά μηνύματα ή εποχιακές ευχές, κάνοντας κάθε συσκευασία να μοιάζει μοναδική και δείχνοντας στους πελάτες σας ότι εκτιμάτε την επιχείρησή τους.

#3 Προστασία και ακεραιότητα του προϊόντος:

Το χαρτί περιτυλίγματος όχι μόνο προσθέτει ομορφιά αλλά λειτουργεί και ως προστατευτικό στρώμα για τα προϊόντα σας. Παρέχει ένα μαξιλαράκι που προστατεύει τα αντικείμενά σας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο ζημιών. Εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα φτάνουν σε άριστη κατάσταση, το χαρτί περιτυλίγματος συμβάλλει στην ικανοποίηση των πελατών και ενισχύει την εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας.

#4 Οικολογική και βιώσιμη επιλογή:

Πολλές επιλογές χαρτιού περιτυλίγματος είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες, ευθυγραμμιζόμενες με τους στόχους βιωσιμότητας. Η επιλογή συσκευασίας με περιβαλλοντική συνείδηση αποδεικνύει τη δέσμευσή σας να μειώσετε τον οικολογικό σας αντίκτυπο. Επιλέγοντας ανακυκλώσιμο χαρτί περιτυλίγματος, απευθύνεστε σε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή σας σε υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες