Συσκευασία για
Γυμναστήρια

Συσκευασία γεμάτη… δύναμη και ενέργεια!

Η απόλυτη σακούλα για γυμναστήρια | Τι προτείνουμε

Όλοι οι τύποι συσκευσίας στη διάθεσή σας 👇

Χάρτινες
Τσάντες
Offset
Πολυτελείας

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες
Offset
με υφασμάτινη
χειρολαβή

Χάρτινες
Τσάντες
Μηχανοποιημένες flexo
με πλακέ ή στριφτή
χειρολαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με Χειρολαβή
soft loop
με αναδίπλωση

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή

Πλαστικές
Τσάντες
με εσωτερική
λαβή
με αναδίπλωση

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Χάρτινοι
Φάκελοι Courier

Υφασμάτινη
Τσάντα
Εσωτερική
Πλαστικοποίηση

Υφασμάτινη
Τσάντα
Βαμβακερή

Υφασμάτινο
Πουγκί

Ποια είναι η κατάλληλη σακούλα για το γυμναστήριο μου;

Κατά την προώθηση του γυμναστηρίου σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια τσάντα που δεν είναι μόνο λειτουργική αλλά και αντιπροσωπευτική της μάρκας σας. Μια τσάντα γυμναστηρίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξετε την ταυτότητα και τις αξίες του γυμναστηρίου σας.

Μια επαναχρησιμοποιήσιμη και ανθεκτική τσάντα, όπως μια χάρτινη σακούλα γυμναστηρίου, μπορεί να συμβάλει στην προώθηση της βιωσιμότητας και της φιλικότητας προς το περιβάλλον, οι οποίες αποτελούν σημαντικές αξίες για πολλά γυμναστήρια.

Μια πλαστική σακούλα για το γυμναστήριο σας καθιστά επίσης εύκολο τον καθαρισμό και μπορεί να αντέξει τη συχνή χρήση, διασφαλίζοντας ότι το όνομα και το λογότυπο του γυμναστηρίου σας παραμένουν ορατά.

Εναλλακτικά, αν η περιβαλλοντική συνείδηση αποτελεί βασική πτυχή της μάρκας του γυμναστηρίου σας, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε χάρτινες τσάντες γυμναστηρίου από ανακυκλωμένα υλικά. Αυτή η επιλογή όχι μόνο ευθυγραμμίζεται με τις αξίες του γυμναστηρίου σας, αλλά και αναδεικνύει τη δέσμευσή σας για βιωσιμότητα.

Ανεξάρτητα από το υλικό, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια τσάντα που είναι λειτουργική και μπορεί να αντέξει την καθημερινή χρήση,

καθώς και να εμφανίζει εμφανώς το όνομα και το λογότυπο του γυμναστηρίου σας για να συμβάλει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας.

Τι είδος τσάντα προτείνουμε;

  • Υφασμάτινο πουγκί: Ιδανική επιλογή τσάντας, την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι πελάτες σας για να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους
  • Χάρτινη σακούλα πολυτελείας: Μια επιλογή συσκευασίας που αναδυκνύει την πολυτέλεια της επιχείρηση σας και επιδέχεται πολλές επεξεργασίες εκτύπωσης
  • Χάρτινη οικολογική τσάντα οικονομική για κάθε χρήση: Η πιο οικονομική επιλογή τσάντας για τους πελάτες του γυμναστηρίου που θα συνοδεύουν τα προϊόντα σας προς πώληση.
  • Υφασμάτινη τσάντα cotton βαμβακερή: Ιδανική τσάντα με πολλές επιλογές επιλογές σχεδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως τσάντα διαφήμισης του γυμναστήριου σας αλλά και ως τσάντα συσκευασίας δώρων.
  • Τσάντα non woven αντοχής: Με ύφασμα ποιότητας και αντοχής επαναχρησιμοποιούμενες, ώστε οι πελάτες σας να την χρησιμοποιούν για την μεταφορά του εξοπλισμού τους.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες