Υφασμάτινες
Βαμβακερές Τσάντες

100% οικολογική υφασμάτινη τσάντα από βαμβάκι ♻️

Χειροποίητη με ποικίλες επιλογές υφασμάτων και χειρολαβών.

Περιγραφή Τσάντας

Ψάχνετε για 100% οικολογικές, ανθεκτικές, κομψές και προσαρμόσιμες υφασμάτινες βαμβακερές τσάντες; Μην ψάχνετε άλλο. Διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε ποικίλες επιχειρηματικές απαιτήσεις.

  • Πάνινη τσάντα πλήρως οικολογική από βαμβάκι σε χρώματα μαύρο & γήινο μπεζ.
  • Υλικό: γεμάτο πανί 120 gr.
  • 100% οικολογική.
  • Χειρολαβή: μπορεί να είναι σε 2 μεγέθη, κοντή ή μακριά.
  • Εκτυπώσεις: μόνο γραμμικές.
  • Δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπου ή του μηνύματός σας.

Γιατί να επιλέξω μια υφασμάτινη βαμβακερή τσάντα; 

Υφασμάτινες τσάντες, κατασκευασμένες από 100% βαμβακερό (cotton) ύφασμα με δυνατότητα πολύχρωμης εκτύπωσης. Οι γνωστές και αγαπημένες των καταναλωτών, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή παντού, τείνουν να γίνουν η καλύτερη επιλογή για την επιχείρηση σας!

#1 Οικολογικές

Οι υφασμάτινες βαμβακερές σακούλες είναι ένα βήμα προς τη μείωση των βλαβερών επιπτώσεων του πλαστικού στο περιβάλλον. Σε αντίθεση με τις πλαστικές σακούλες, οι οποίες μπορούν να παραμείνουν στο περιβάλλον για εκατοντάδες χρόνια, οι βαμβακερές σακούλες βιοδιασπώνται με φυσικό τρόπο, ελαχιστοποιώντας τη ρύπανση και τη βλάβη της άγριας ζωής.

#2 Ανθεκτικές

Οι υφασμάτινες βαμβακερές τσάντες είναι γνωστές για την ανθεκτικότητα και την αντοχή τους. Μπορούν να αντέξουν βαριά φορτία και επανειλημμένη χρήση, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις που συμβάλλουν στην παραγωγή απορριμμάτων.

#3 Άνετες

Το βαμβάκι είναι ένα ύφασμα που αναπνέει, καθιστώντας τις υφασμάτινες βαμβακερές τσάντες ιδανικές για τη μεταφορά ειδών παντοπωλείου, ρούχων ή άλλων αντικειμένων. Αυτή η φυσική αναπνευσιμότητα βοηθά στην αποφυγή της οσμής και της μούχλας, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη.

#4 Αποδοτικές & επαναχρησιμοποιούμενες

Οι υφασμάτινες βαμβακερές σακούλες είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή μακροπρόθεσμα. Η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησής τους σημαίνει ότι χρειάζονται συνολικά λιγότερες σακούλες, εξοικονομώντας χρήματα και πόρους.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες