Αξεσουάρ Συσκευασίας

To…έξτρα της συσκευασίας

xenos


Κορδέλα


Αυτοκόλλητο


Χαρτί Αφής


Χαρτί Περιτυλίγματος

Επαγγελματικά αξεσουάρ συσκευασίας

Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με αξεσουάρ συσκευασίας επιλέγοντας από τα παρακάτω είδη ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις σας!

Γιατί να επιλέξω αξεσουάρ συσκευασίας;

Η ποικιλία των αξεσουάρ συσκευασίας σίγουρα θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας.

  • Επιλέξτε μια κορδέλα συσκευασίας που θα δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στη συσκευασία σας, ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπό σας, χαρτί αφής για να προστατεύσει το προϊόν ή χαρτί περιτυλίγματος για να αναδείξει το πακέτο του προϊόντος σας.
  • Η εκτύπωση του λογοτύπου σας πάνω σε υψηλής ποιότητας υλικό και προστατεύει καταλλήλως το προϊόν και δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας όχι μόνο για το προϊόν αλλά και για το brand σας.
  • Μεταμορφώστε την απλή συσκευασία σε συσκευασία δώρου και κάντε την εμπειρία unboxing συναρπαστική για τους πελάτες σας!

Τι θα μου προσφέρει το αξεσουάρ συσκευασίας;

#1 Βελτιωμένη παρουσίαση και αισθητική:

Αξεσουάρ συσκευασίας, όπως κορδέλα και χαρτί περιτυλίγματος, προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και ελκυστικότητας σε κάθε δώρο ή προϊόν. Η χρήση ζωντανών χρωμάτων, όμορφων σχεδίων και κομψών μοτίβων μπορεί να κάνει τη συσκευασία οπτικά ελκυστική, δημιουργώντας μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση.

#2 Αναγνώριση και προώθηση της μάρκας:

Τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα με λογότυπα, σλόγκαν ή έργα τέχνης ενισχύουν την ταυτότητα της μάρκας και βοηθούν στην αναγνώριση της μάρκας. Η συμπερίληψη αυτών των αυτοκόλλητων στις συσκευασίες ενισχύει την ορατότητα της μάρκας, διευκολύνοντας τους πελάτες να αναγνωρίζουν και να θυμούνται τη μάρκα.

#3 Εξατομίκευση και στοχασμός:

Τα αξεσουάρ συσκευασίας επιτρέπουν την εξατομίκευση, καθιστώντας το δώρο ή το προϊόν πιο ουσιαστικό και στοχαστικό. Προσαρμοσμένες κορδέλες και αυτοκόλλητα με ονόματα, ημερομηνίες ή ειδικά μηνύματα καταδεικνύουν την προσπάθεια που καταβλήθηκε για την επιλογή του δώρου, κάνοντας τον παραλήπτη να αισθάνεται ότι εκτιμάται.

#4 Εξασφάλιση και προστασία του περιεχομένου:

Οι κορδέλες και το χαρτί περιτυλίγματος δεν ενισχύουν μόνο την αισθητική, αλλά παίζουν και πρακτικό ρόλο στην εξασφάλιση του περιεχομένου της συσκευασίας. Διατηρούν το δώρο ή το προϊόν ασφαλώς τυλιγμένο κατά τη μεταφορά, προστατεύοντάς το από ζημιές.

#5 Εμπειρία unboxing:

Η πράξη του ξετυλίγματος ενός δώρου ή του ανοίγματος μιας συσκευασίας γίνεται μια απολαυστική εμπειρία όταν στολίζεται με αξεσουάρ συσκευασίας. Η προσμονή και η έκπληξη κατά το ξεκλείδωμα προσθέτουν στη συνολική απόλαυση, αφήνοντας μια μόνιμη θετική εντύπωση στον παραλήπτη.

#6 Διαφοροποίηση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

Σε μια πολυπληθή αγορά, η μοναδική συσκευασία με δημιουργικά αξεσουάρ βοηθά τα προϊόντα να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Τα καινοτόμα και εντυπωσιακά σχέδια μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή και να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, επηρεάζοντας τις αγοραστικές αποφάσεις των καταναλωτών.

Πρωτοποριακή & αυτόνομη εγχώρια γραμμή παραγωγής

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα της συσκευασίας. Είμαστε στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε μια ιδιόκτητη μονάδα έκτασης 7.000 τ.μ. με καθετοποιημένη παραγωγή σε πλαστικές, χάρτινες και υφασμάτινες συσκευασίες, καθώς και σε συσκευασίες τροφίμων.

Ο στόχος μας; Να φέρουμε επανάσταση στον κλάδο της συσκευασίας με ένα τέλειο μείγμα επαγγελματισμού και διασκέδασης!

Συσκευασίες
μόνο για σας

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία κατά παραγγελία σακουλών και συσκευασιών που ταιριάζουν απόλυτα στα προϊόντα σας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Αξιοπιστία…
το δεύτερό μας όνομα

Η εσωτερική μας παραγωγή, σε συνδυασμό με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τις πιστοποιήσεις και τους προμηθευτές μας, εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ακλόνητη αξιοπιστία.

Πάντα
δίπλα σας

Είτε προτιμάτε μια φιλική συνομιλία μέσω τηλεφώνου είτε μια προσωπική συνάντηση, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μαζί, θα βρούμε γρήγορα τη βέλτιστη λύση!

100%
υψηλή ποιότητα

Με 33 χρόνια υπερήφανης πορείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στις περιφερειακές γραμμές εφοδιασμού για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες