Πλαστικές Σακούλες

Οικονομική λύση συσκευασίας με αντοχή

xenos


Χειρολαβή soft Loop


Χειρολαβή soft Loop με αναδίπλωση


εσωτερική λαβή


εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση


Φάκελοι Courier


Θήκη Ρούχου


Πουγκί με κορδόνι

Επαγγελματική πλαστική σακούλα για να προβάλετε την επιχείρησή σας!

Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή γκάμα επιλογών, ποικιλία υλικών και χρωμάτων που ευθυγραμμίζονται με την εικόνα και τη λειτουργικότητα του brand σας.

Τι είδους πλαστική τσάντα να επιλέξω;

Ψάχνετε για ανθεκτικές, κομψές και προσαρμόσιμες πλαστικές σακούλες; Μην ψάχνετε άλλο. Διαθέτουμε μια εκτεταμένη γκάμα που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε ποικίλες επιχειρηματικές απαιτήσεις.

  • Παράγονται από βιοδιασπώμενα υλικά με μικρότερο χρόνο ζωής που ανακυκλώνεται πιο άμεσα.
  • Επαναχρησιμοποιούμενες με μεγάλη αντοχή διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια διαφήμιση του brand σας.
  • Μεγάλη ποικιλία υλικών & χρωμάτων για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας.
  • Πλαστικές σακούλες με εκτύπωση και υψηλή ποιότητα υλικών
  • Τσάντες νάιλον χονδρική – η οικονομικότερη λύση συσκευασίας.

Οι πλαστικές σακούλες με εκτύπωση συνήθως χρησιμοποιούνται από καταστήματα που αναζητούν οικονομικότερες λύσεις συσκευασίας. Χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες βάση της χειρολαβής, του σχήματος και της ποιότητας τους.

Γιατί να επιλέξω πλαστική τσάντα για την επιχείρηση μου;

Οι πλαστικές σακούλες παρά τις μακροχρόνιες επιπτώσεις τους στο περιβάλλον αποτελούν την πιο λειτουργική και βολική επιλογή συσκευασίας για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές με τα οφέλη τους να είναι:

#1 Branding: Εάν έχετε ένα κατάστημα ή σούπερ μάρκετ, είναι αρκετά εύκολο και οικονομικό να εκτυπώσετε το όνομα της επιχείρησής σας και το λογότυπο στις πλαστικές σακούλες.

#2 Οικονομικά αποδοτικές: Μια χάρτινη σακούλα ή μια επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη θα ανεβάσει το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης σας. Η αγορά πλαστικών σακουλών θα είναι επωφελής για τη μικρή σας επιχείρηση και τα περιθώρια κέρδους σας.

#3 Εύκολη χρήση: Οι πλαστικές σακούλες ανοίγουν και συσκευάζονται πιο γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο. Επιπλέον, οι πλαστικές σακούλες καταλαμβάνουν λιγότερο αποθηκευτικό χώρο από κάθε άλλο είδος συσκευασίας.

#4 Βιοδιασπώμενες: Οι περισσότερες από τις πλαστικές σακούλες είναι βιοδιασπώμενες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να διασπαστούν σε εύλογο χρονικό διάστημα όταν πεταχτούν στα απορρίμματα (αποσυντίθενται από βακτήρια ή άλλους ζωντανούς οργανισμούς).

#5 Καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια: Η διαδικασία κατασκευής της πλαστικής σακούλας είναι ενεργειακά αποδοτική, ενώ το ποσοστό των στερεών αποβλήτων είναι μικρότερο. Μια πλαστική σακούλα καταναλώνει έως και 40% λιγότερη ενέργεια για την κατασκευή της και προκαλεί 70% λιγότερα στερεά απόβλητα από μια χάρτινη σακούλα.

#6 Ανθεκτικές: Οι πλαστικές σακούλες είναι γνωστές για την ανθεκτικότητά τους. Είναι λιγότερο ευάλωτες στο σκίσιμο και είναι ανθεκτικές σε πολλές χημικές ουσίες.

Γιατί να επιλέξω τις πλαστικές τσάντες της Xenos Packaging?

  • Κορυφαία εκτύπωση: Προσφέρουμε ανώτερες λύσεις εκτύπωσης που ζωντανεύουν το λογότυπο και τα σχέδια της μάρκας σας.
  • Ποιοτικά υλικών: Στην XENOS Packaging, η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη. Προμηθεύουμε τα καλύτερα υλικά για να διασφαλίσουμε ότι οι τσάντες σας θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.
  • Βιωσιμότητα: Προσέχουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις για πλαστικές σακούλες φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Προσαρμογή: Από το μέγεθος έως το σχεδιασμό, παρέχουμε πλήρη προσαρμογή για να διασφαλίσουμε ότι θα αποκτήσετε ένα προϊόν που αντιπροσωπεύει πραγματικά τo brand σας.

Έτοιμοι να αναβαθμίσετε το εμπορικό σας σήμα;

Σταματήστε να συμβιβάζεστε με λύσεις ενός μεγέθους για όλους. Στη XENOS Packaging, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να αποκτήσετε πλαστικές σακούλες που είναι τόσο μοναδικές όσο και η επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα των ειδικών της Xenos θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή λύση συσκευασίας που θα κάνει το brand σας να ξεχωρίσει.

Πρωτοποριακή & αυτόνομη εγχώρια γραμμή παραγωγής

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα της συσκευασίας. Είμαστε στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε μια ιδιόκτητη μονάδα έκτασης 7.000 τ.μ. με καθετοποιημένη παραγωγή σε πλαστικές, χάρτινες και υφασμάτινες συσκευασίες, καθώς και σε συσκευασίες τροφίμων.

Ο στόχος μας; Να φέρουμε επανάσταση στον κλάδο της συσκευασίας με ένα τέλειο μείγμα επαγγελματισμού και διασκέδασης!

Συσκευασίες
μόνο για σας

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία κατά παραγγελία σακουλών και συσκευασιών που ταιριάζουν απόλυτα στα προϊόντα σας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Αξιοπιστία…
το δεύτερό μας όνομα

Η εσωτερική μας παραγωγή, σε συνδυασμό με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τις πιστοποιήσεις και τους προμηθευτές μας, εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ακλόνητη αξιοπιστία.

Πάντα
δίπλα σας

Είτε προτιμάτε μια φιλική συνομιλία μέσω τηλεφώνου είτε μια προσωπική συνάντηση, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μαζί, θα βρούμε γρήγορα τη βέλτιστη λύση!

100%
υψηλή ποιότητα

Με 33 χρόνια υπερήφανης πορείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στις περιφερειακές γραμμές εφοδιασμού για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.