Συσκευασία για
Παιδική Ένδυση

psaxnete

Ψάχνετε

κάτι μοναδικό
για τους μοναδικούς

απαιτητικούς σας πελάτες;

“Με κάθε παιδί που γεννιέται ο κόσμος όλος ξαναρχίζει”

Gilbert Becaud, 1927-2001, Γάλλος τραγουδιστής

Χάρτινες Τσάντες
Πολυτελείας .

Οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας, προσφέρουν τους περισσότερους συνδυασμούς μεγεθών και έχουν τη δυνατότητα πολλών επιλογών και ιδιαιτερότητες στην κατασκευή τους. Ο συγκεκριμένος τύπος της τσάντας είναι χειροποίητης κατασκευής.

Διακρίνεται για :

  • Την Ανεξάντλητη ποικιλία μεγεθών αλλά και customize.
  • Την Εκτύπωση σε υψηλή ανάλυση τύπου Offset, μέχρι 5 χρώματα και ανεξάντλητους χρωματισμούς με εκτύπωση Pantone
  • Τις επιλογές διαφορετικών χαρτιών και ποικιλία ειδικών επεξεργασιών (αναφέρονται κατωτέρω).
  • Τα Εντυπωσιακά αποτελέσματα, κυριολεκτικά αριστουργήματα!
Χάρτινες Τσάντες Μηχανοποιημένες
Offset με υφασμάτινη χειρολαβή .

Οι χάρτινες τσάντες αυτού του είδους κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου βιομηχανικά χωρίς την επέμβαση χειρός, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεν επιδέχονται περαιτέρω επεξεργασίες.

Οι τσάντες αυτές δεν περιλαμβάνουν χαρτόνι στον πυθμένα. Εκτυπώνονται με την μέθοδο  Offset, όπως και οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας.

Είναι η πλέον οικονομική λύση, προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας  με άριστα αποτελέσματα, επιπέδου τσάντας πολυτελείας, με πολύ χαμηλό κόστος. Έχει τα ίδια  εκτυπωτικά χαρακτηριστικά με τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας.

Χάρτινες Τσάντες Μηχανοποιημένες
Flexo με πλακέ ή στριφτή χειρολαβή .

Οι χάρτινες τσάντες αυτού του είδους κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου βιομηχανικά χωρίς την επέμβαση χειρός.

Η χειρολαβή μπορεί να είναι είτε στριφτή είτε πλακέ.

Εκτυπώνονται με την μέθοδο της Flexo δηλαδή  της χρήσης μελανιών Βάσης Νερού, τα οποία είναι υδατοδιαλυτά και χωρίς τη χρήση αλκοολούχων διαλυτών (Οικολογικά-άοσμα).

Σε αυτήν την κατηγορίας τσάντες η ανάλυση της εκτύπωσης είναι χαμηλότερη από τις τσάντες που εκτυπώνονται με τη μέθοδο οφφσετ,και δεν επιδέχονται εξωτερική επεξεργασία

Δεν υπάρχει καθόλου χαρτόνι στη χειρολαβή καθώς και στον πυθμένα γιαυτό και προτείνεται ως τσάντα χαμηλού κόστους.

Χάρτινες Τσάντες
Flexo τύπου “ΣΑΚΟΣ” .

Η χάρτινη τσάντα αυτού του τύπου είναι μία ιδιαίτερη τσάντα η οποία έχει  υψηλή αντοχή, γιατί αποτελείται από δύο φύλλα κραφτ χαρτιού.

Η εκτύπωση τους γίνεται, σε ειδικές κυλινδρικές τύπου Flexo, όπως οι μηχανοποιημένες με στριφτή και πλακέ χειρολαβή και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες εκτύπωσης με τις τσάντες φλεξογραφίας.

Επιπλέον η τσάντα έχει γύρισμα στο επάνω μέρος με χαρτόνι και ενίσχυση στη βάση με διπλό χαρτί.

Χάρτινες Τσάντες Μηχανοποιημένες
Offset με στριφτή χειρολαβή .

Οι  τσάντες αυτού του είδους κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου βιομηχανικά χωρίς την επέμβαση χειρός, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεν επιδέχονται περαιτέρω επεξεργασίες.

Εκτυπώνονται με την μέθοδο της Offset, όπως και οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας.

Ειναι η πλέον οικονομική λύση, προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας  με άριστα αποτελέσματα, επιπέδου τσάντας πολυτελείας, με πολύ χαμηλό κόστος.Εχει τα ίδια  εκτυπωτικά χαρακτηριστικά με τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας με τη διαφορά ότι δεν υπάρχει καθόλου χαρτόνι στον πυθμένα και στη χειρολαβή καθώς και επιδέχεται μόνο στριφτό χάρτινο κορδόνι σε συγκεκριμένα χρώματα.

Πλαστική Τσάντα
με Χειρολαβή
soft Loop
σε HDPE & LDPE .

Είναι ο πλέον διαδεδομένος τύπος πλαστικής τσάντας. Πολύ εύχρηστη και με μεγάλη αντοχή και παρουσιάζει μεγάλο εύρος διαστάσεων. Είναι με χειρολαβή Soft Loop, ελαστική λουρίδα από μαλακό πλαστικό μήκους 35cm και διατίθεται με πιέτα στη βάση ή στο πλάι.

Μπορούν να παραχθούν σε πλήθος διαστάσεων και πλήθος χρωματισμών.

Πλαστική Τσάντα
με Χειρολαβή
soft Loop
με αναδίπλωση
σε HDPE & LDPE .

Έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με την απλή τσάντα, αλλά με τη διαφορά ότι έχουμε αναδίπλωση υλικού στο πάνω μέρος (ρεβέρ) της τσάντας, περίπου 7 cm, προς την εσωτερική μεριά. Ο λόγος που γίνεται αναδίπλωση του υλικού, είναι γιατί το υλικό παράγεται σε μικρότερα πάχη από το κανονικό, και έτσι ενισχύεται στο σημείο της λαβής.

Η αναδίπλωση μπορεί να γίνει μόνον σε τσάντες που έχουν πιέτα στον πυθμένα και μεγάλα μεγέθη και χρησιμοποιείται κυρίως σε υλικά LDPE.

Πλαστική Τσάντα
με εσωτερική λαβή
σε LDPE & HDPE .

Πρόκειται για πλαστική τσάντα, η οποία δεν έχει κολλημένη χειρολαβή αλλά εγκοπή ή τρύπα (die cut) σχηματίζοντας εσωτερική λαβή.

Αποτελεί μία πολύ καλή και οικονομική λύση συσκευασίας μιας κι η ίδια διάσταση τσάντας σε σχέση με την τσάντα Loop, έχει περισσότερα τεμάχια ανά κιλό.

Μπορούν να παραχθούν σε πλήθος διαστάσεων και πλήθος χρωματισμών.

Πλαστική Τσάντα
με εσωτερική λαβή
με αναδίπλωση
σε LDPE & HDPE .

Έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με την απλή τσάντα χούφτα, αλλά με τη διαφορά ότι έχουμε αναδίπλωση υλικού στο πάνω μέρος (ρεβέρ) της τσάντας, περίπου 7 cm, προς την εσωτερική μεριά. Ο λόγος που γίνεται αναδίπλωση του υλικού, είναι γιατί το υλικό παράγεται σε μικρότερα πάχη από το κανονικό, και έτσι ενισχύεται στο σημείο της λαβής.

Η αναδίπλωση μπορεί να γίνει μόνον σε τσάντες που έχουν πιέτα στον πυθμένα και εφαρμόζεται κυρίως σε μεγάλα μεγέθη και χρησιμοποιείται κυρίως σε υλικά LDPE.

Πλαστικό
Πουγκί με κορδόνι .

Είναι τύπος τσάντας, ο οποίος δεν έχει χειρολαβή, ούτε και χούφτα αλλά κλείνει στο πάνω μέρος με κορδόνι το οποίο είναι περασμένο εσωτερικά. Έχει πιέτα στη βάση, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός ωφέλιμος χώρος

Συνδυάζεται πάντοτε με πολυεστερικό μακρύ κορδόνι και φέρεται στον ώμο, με αποτέλεσμα να είναι ελεύθερα τα χέρια μας.

Είναι ιδανική τσάντα για εκθέσεις, καταστήματα με αθλητικά είδη, γυμναστήρια, μεταφορά αφισών και σχεδίων κλπ.

Πλαστικοί Φάκελοι
Courier .

Ο πλέον ασφαλής τρόπος διακίνησης προϊόντων μέσω ταχυμεταφορών. Διακινείστε τα εμπορεύματα σας ή τις επιστολές σας με φάκελο, στον οποίο υπάρχουν τα στοιχεία σας.

Κατάλληλη λύση για E-shop.

Έχει ταινία διπλής όψης, ασφαλείας ή επανακολλούμενης, για να κλείνει το καπάκι.

Πλαστικός Φάκελος
Θήκη Ρούχου .

Πλαστική συσκευασία για ενδύματα και εσώρουχα που είναι απαραίτητη για την ασφαλή μεταφορά από το εργοστάσιο παραγωγής τους έως το κατάστημα λιανικής πώλησης.

Διατίθεται σε πολλές διαστάσεις, ενώ παράγεται από υλικό cast pp σε πάχος 70 Mic και έχει δυνατότητα εκτύπωσης από 1 έως 6 χρώματα.

Για τα κλείσιμο και παράλληλα το εύκολο άνοιγμα της θήκης μπορεί να τοποθετηθεί αυτοκόλλητη ταινία πολλαπλών χρήσεων.

Υφασμάτινη Τσάντα
Πολυτελείας .

Αποτελείται από ύφασμα non woven εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με επιλογές στα 75 και 100 γραμμάρια. Η χειρολαβή αποτελείται από το ίδιο υλικό.

Το υλικό διατίθεται σε γκάμα πολλών χρωμάτων.

Διατίθεται σε μεγέθη επιλογής του κάθε πελάτη. Στις ραφές υπάρχει ειδική επίστρωση υλικού από ειδικές μηχανές, σε συνδυασμό και με το ανθρώπινο χέρι που τελειοποιεί το αποτέλεσμα. Η εκτύπωση γίνεται με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας με αποτελέσματα ακριβείας.

Υφασμάτινη Τσάντα
Εσωτερική Πλαστικοποίηση .

H έξυπνη και  όμορφη λύση διαφήμισης που θα διαρκέσει. Τσάντα από ύφασμα αντοχής 100 γραμμαρίων ,με χειρολαβή από το ίδιο το υλικό και εσωτερικά έχει πλαστικοποίηση ματ που κάνει την τσάντα αδιάβροχη.

Η εκτυπώσεις γίνονται με τη μέθοδο screen print με αποδόσεις 4χρωμίας σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Διατίθεται στο μέγεθος επιλογής του κάθε πελάτη. Οι ραφές είναι αντοχής και μπορεί να είναι σε διαφορετικά χρώματα από το ίδιο υλικό για μεγαλύτερη έμφαση στην εκτύπωση. Κάλυψη εκτύπωσης μπορεί να γίνει έως και 100% .

Υφασμάτινη Τσάντα
Βαμβακερή .

Τσάντα πλήρως οικολογική από υλικό βαμβάκι σε χρώματα μαύρο και γήινο μπεζ. Το υλικό είναι γεμάτο πανί 120 γραμμαρίων. Η χειρολαβή μπορεί να είναι σε δύο μεγέθη κοντή και μακρυά.

Οι εκτυπώσεις εδώ είναι μόνο γραμμικές .

Υφασμάτινο
Πουγκί .

Συσκευασία πουγγί από υλικό non woven 100 γραμμαρίων ιδιαίτερης αντοχής σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων υλικου. Το κορδόνι είναι βαμβακερό και γεμάτο  σε διάφορα χρώματα.

Εδώ οι εκτυπώσεις είναι με τη μέθοδο screen print άψογης ευκρίνειας και μπορούμε να πετύχουμε έως 2 χρώματα. Το πουγγί  διατίθεται σε μεγέθη της επιλογής σας και αποτελεί μία έξυπνη λύση ειδικά για ξενοδοχεία.

Υφασμάτινη Τσάντα
Βιομηχανική .

Αποτελείται από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής είτε στα 75 είτε στα 100 γραμμάρια. Η χειρολαβή μπορεί να είναι κοντή ή μακρυά και ενώνεται με την τσάντα με χωρίς νήμα.

Το υλικό διατίθεται σε γκάμα πολλών χρωμάτων. Διατίθεται σε μεγέθη επιλογής του κάθε πελάτη. Οι ραφές γίνονται και αυτές από μηχανή χωρίς την ύπαρξη νήματος., Η εκτύπωση γίνεται με τη μέθοδο μεταξοτυπίας με θεαματικά αποτελέσματα.

Υφασμάτινη Τσάντα
Ψάθινη .

Αποτελείται από υλικό γιούτα υφαντή σε φυσικό χρώμα. Διατίθεται σε τρία είδη : με κορδόνι και τρουκ και πορτοφόλι 38×41,5×14 με ιμάντα και τριγωνικό πάτο 33x54x15 με στρόγγυλη λαβή και εξωτερική ραφή 34,5x42x18,5.

Εκτυπώνεται με τη μέθοδο μεταξοτυπίας με ένα ή δύο χρώματα Οι διαστάσεις είναι συγκεκριμένες.

Κορδέλα .

Διατίθεται σε πολλά χρώματα και σε διάφορες διαστάσεις καθώς και σε ποιότητες από την πιο απλή την κορδέλα asetat μονής όψης έως την κορδέλα saten διπλής όψης. Εκτυπώνεται σε διάφορα εντυπωσιακά χρώματα με τη μέθοδο της θερμοτυπίας χρησιμοποιώντας κλισέ. Η εκτύπωση μπορεί να είναι και σε ανάγλυφο προσφέροντας μία αίσθηση πολυτέλειας. Δίνει μία πινελιά ολοκληρωμένης συσκευασίας.

Αυτοκόλλητο .

Είναι κατασκευασμένο από υλικό πλαστικό διάφανο. Διατίθεται σε μία συγκεκριμένη διάσταση 6.5×4.5 κατάλληλη για το κλείσιμο των τσαντών σας ενώ μπορεί να κατασκευαστεί και κατόπιν ζήτησης ειδικής διάστασης. Εκτυπώνεται με ένα χρώμα με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας ή της θερμοτυπίας, σε διάφορα χρώματα. Δίνει μία πινελιά ολοκληρωμένης συσκευασίας.

Χαρτί Αφής .

Το χαρτί αφής: είναι ο πιο ανέξοδος και εύκολος τρόπος συσκευασίας. Προστατεύειi τα προϊόντα σας ενώ παράλληλα σας διαφημίζει έχοντας τυπωμένο το λογότυπό σας. Το χαρτί αφής είναι ένας ιδιαίτερος τύπος χαρτιού και μπορεί να παραχθεί είτε στα 19γραμμάρια δίνοντας ένα αποτέλεσμα πολύ λεπτού και ευκολόχρηστου χαρτιού είτε στα 28 γραμμάρια με μεγαλύτερη αντοχή αλλά δυσκολότερο στη χρήση κατά το τύλιγμα. Τυπώνονται με τη μέθοδο της φλεξογραφίας σε ένα ή δύο χρώματα.

Χαρτί Περιτυλίγματος .

To χαρτί περιτυλίγματος: Τυλίγει και προστατεύει τα προϊόντα σας ενώ παράλληλα σας διαφημίζει έχοντας τυπωμένο το λογότυπό σας. Εκτυπώνονται σε φύλλα χαρτιού Illustration 90gr και διάστασης μέχρι 70*100, με την υψηλή ποιότητα της Offset. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης από ένα μονόχρωμο σχέδιο έως ένα πολύχρωμο σχέδιο σε οποιαδήποτε διάσταση μέχρι 70*100. Μπορεί να κοπεί στη διάσταση που επιθυμείτε.

Αξεπέραστη
Ποιότητα & Αντοχή

Ευαισθητοποιούμαστε για το περιβάλλον και αυτό αποτυπώνεται στη χρήση υλικών τόσο για τις χάρτινες όσο και για τις πλαστικές τσάντες, τα οποία συνδέονται με πιστοποιήσεις και αυστηρές προδιαγραφές

Ποικιλία
Εφαρμογών & Τύπων

Στοχεύουμε στη δημιουργία πρωτοπόρων, ανταγωνιστικών, ποιοτικών, φιλικών προς το περιβάλλον και ασφαλών για το καταναλωτικό κοινό, ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας

Πολυετής
Γνώση & Εμπειρία

Με 28 χρόνια εμπειρίας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο, αποδεικνύει έμπρακτα τις σταθερές αξίες που μας χαρακτηρίζουν και έχουν διαμορφώσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Αξεπέραστη
Ποιότητα & Αντοχή

Ευαισθητοποιούμαστε για το περιβάλλον και αυτό αποτυπώνεται στη χρήση υλικών τόσο για τις χάρτινες όσο και για τις πλαστικές τσάντες, τα οποία συνδέονται με πιστοποιήσεις και αυστηρές προδιαγραφές

Ποικιλία
Εφαρμογών & Τύπων

Στοχεύουμε στη δημιουργία πρωτοπόρων, ανταγωνιστικών, ποιοτικών, φιλικών προς το περιβάλλον και ασφαλών για το καταναλωτικό κοινό, ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας

Πολυετής
Γνώση & Εμπειρία

Με 28 χρόνια εμπειρίας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πεδίο, αποδεικνύει έμπρακτα τις σταθερές αξίες που μας χαρακτηρίζουν και έχουν διαμορφώσει ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

xenos-logo-light-transparent

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:  Θεσσαλονίκη: Σίνδος, 3η είσοδος, 48Α

Copyright 2021 © 2021 XENOS packaging · All Rights Reserved

icon-call3
icon-mail3