Συσκευασίες Τροφίμων

Ό,τι καταναλώνεται πρέπει να διατηρείται

xenos

Συσκευασία τροφίμων
για κάθε επιχείρηση!

Delivery

Ζαχαροπλαστεία

Ζυμαρικά

Κάβες & Οινοποιεία

Καφεκοπτεία

Όσπρια

Λαχανικά

Μπαχαρικά

Ξηροί Καρποί

Φρούτα

Cereals

Frozen Food

Σακουλάκι τροφίμων για κάθε ανάγκη & επεξεργασία

Σακούλα χωρίς πιέτα
Σακούλα χωρίς πιέτα

Ραφή 3 πλευρών
Ραφή 3 πλευρών

1 κεντρική κόλληση
1 κεντρική κόλληση

Πιέτα & κεντρική κόλληση
Πιέτα κεντρική κόλληση

Συσκευασία Ρολού
Συσκευασία Ρολού

Τι συσκευασία τροφίμων να επιλέξω;

Τα προδιαμορφωμένα σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων διατίθενται σε ποικίλα υλικά, με διαφορετική ποιότητα το καθένα, ανάλογα με το προϊόν και την εφαρμογή συσκευασίας του.

Xάρτινες συσκευασίες τροφίμων, χάρτινα σακουλάκια, πλαστικά σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης ή οικολογικές συσκευασίες με διαφορετικούς τύπους κόλλησης ανάλογα το προϊόν, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

Ανακαλύψτε τα παρακάτω:

Τι πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή της συσκευασίας τροφίμων;

#1 Καταλληλότητα συσκευασίας:

Ένα θέμα που απασχολεί τους επαγγελματίες παραγωγούς και συσκευαστές τροφίμων είναι η καταλληλότητα τόσο των υλικών συσκευασίας όσο και των πρώτων υλών για τα ίδια τα τρόφιμα. «Καταλληλότητα συσκευασίας» σημαίνει ικανότητα της συσκευασίας να διατηρεί σε άριστη κατάσταση το τρόφιμο αλλά και να πληροί τις προδιαγραφές υγιεινής για τους καταναλωτές του.

#2 Αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών:

Τα χρώματα και το ύφος της συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης παίζουν ζωτικό ρόλο στην επιρροή της αγοραστικής απόφασης του καταναλωτή. Ο εγκέφαλος αντιδρά στα χρώματα με διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα, οι λευκές συσκευασίες μεταδίδουν απλότητα και καθαρότητα, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για γαλακτοκομικά προϊόντα. Η συσκευασία τροφίμων με χρώμα πορτοκαλί αντιπροσωπεύει την ενέργεια και τη διασκέδαση, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για αθλητικά ποτά και καλοκαιρινά ροφήματα.

#3 Εμπορικό σήμα που πρέπει να ξεχωρίζει:

Το προϊόν σας θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή του πελάτη. Το σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης που θα επιλέξετε θα διαφοροποιήσει τη μάρκα σας από παρόμοια προϊόντα στο ίδιο ράφι. Από την ετικέτα, το λογότυπο έως το σχήμα της συσκευασίας του τροφίμου, ένας πελάτης μπορεί να θυμηθεί τη μάρκα σας την επόμενη φορά που θα έρθει στο κατάστημα.

#4 Ασφάλεια στη συσκευασία:

Το σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων θα πρέπει να διατηρεί το συγκεκριμένο προϊόν τροφίμων σας ασφαλές. Θα πρέπει επίσης να τραβάει τη προσοχή του πελάτη.Η συσκευασία αποτελεί βασική πτυχή της παραγωγής και της διανομής τροφίμων. Διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση των τροφίμων φρέσκων, ασφαλών και προστατευμένων από τη μόλυνση. Η συσκευασία τροφίμων όχι μόνο παρατείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων, αλλά παρέχει επίσης ευκολία και προστατεύει το περιβάλλον.

#5 Υλικό κατασκευής:

  • Το πλαστικό σακουλάκι τροφίμων είναι μια δημοφιλής επιλογή λόγω του ελαφρού βάρους του, του χαμηλού κόστους και της ευελιξίας του. Η πλαστική συσκευασία είναι ιδανική για τη συσκευασία ευπαθών προϊόντων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση τροφίμων στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
  • Η χάρτινη συσκευασία τροφίμων είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη συσκευασία τροφίμων. Είναι ανακυκλώσιμη και βιοδιασπώμενη, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για τη συσκευασία τροφίμων όπως σνακ, δημητριακών και αρτοσκευασμάτων.
  • Το βιοδιασπώμενο σακουλάκι τροφίμων είναι και αυτό μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων. Κατασκευάζεται από φυσικά υλικά όπως το άμυλο και η κυτταρίνη και έχει σχεδιαστεί για να διασπάται σε φυσικά συστατικά όταν εκτίθεται στο περιβάλλον.

Πρωτοποριακή & αυτόνομη εγχώρια γραμμή παραγωγής

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα της συσκευασίας. Είμαστε στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε μια ιδιόκτητη μονάδα έκτασης 7.000 τ.μ. με καθετοποιημένη παραγωγή σε πλαστικές, χάρτινες και υφασμάτινες συσκευασίες, καθώς και σε συσκευασίες τροφίμων.

Ο στόχος μας; Να φέρουμε επανάσταση στον κλάδο της συσκευασίας με ένα τέλειο μείγμα επαγγελματισμού και διασκέδασης!

Συσκευασίες
μόνο για σας

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία κατά παραγγελία σακουλών και συσκευασιών που ταιριάζουν απόλυτα στα προϊόντα σας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Αξιοπιστία…
το δεύτερό μας όνομα

Η εσωτερική μας παραγωγή, σε συνδυασμό με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τις πιστοποιήσεις και τους προμηθευτές μας, εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ακλόνητη αξιοπιστία.

Πάντα
δίπλα σας

Είτε προτιμάτε μια φιλική συνομιλία μέσω τηλεφώνου είτε μια προσωπική συνάντηση, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μαζί, θα βρούμε γρήγορα τη βέλτιστη λύση!

100%
υψηλή ποιότητα

Με 33 χρόνια υπερήφανης πορείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στις περιφερειακές γραμμές εφοδιασμού για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες