Συσκευασία Τροφίμων

Ό,τι καταναλώνεται πρέπει να διατηρείται

Σακούλα χωρίς πιέτα
Σακούλα χωρίς πιέτα

Ραφή 3 πλευρών
Ραφή 3 πλευρών

1 κεντρική κόλληση
1 κεντρική κόλληση

Πιέτα & κεντρική κόλληση
Πιέτα κεντρική κόλληση

Συσκευασία Ρολού
Συσκευασία Ρολού

Επαγγελματικά σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων

Εξοπλίστε & διαφημίστε την επιχείρησή σας με την κατάλληλη συσκευασία τροφίμων επιλέγοντας από τα παρακάτω είδη ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις

Τί συσκευασία τροφίμων να επιλέξω;

Τα προδιαμορφωμένα σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων διατίθενται σε ποικίλα υλικά, με διαφορετική ποιότητα το καθένα, ανάλογα με το προϊόν και την εφαρμογή συσκευασίας του.

Xάρτινες συσκευασίες τροφίμων, χάρτινα σακουλάκια, πλαστικά σακουλάκια συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης ή οικολογικές συσκευασίες με διαφορετικούς τύπους κόλλησης ανάλογα το προϊόν, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές! Ανακαλύψτε τα παρακάτω:

Γιατί είναι τόσο σημαντική η συσκευασία τροφίμων;

«Καταλληλότητα συσκευασίας»

Ένα θέμα που απασχολεί τους επαγγελματίες παραγωγούς και συσκευαστές τροφίμων είναι η καταλληλότητα τόσο των υλικών συσκευασίας όσο και των πρώτων υλών για τα ίδια τα τρόφιμα. «Καταλληλότητα συσκευασίας» σημαίνει ικανότητα της συσκευασίας να διατηρεί σε άριστη κατάσταση το τρόφιμο αλλά και να πληροί τις προδιαγραφές υγιεινής για τους καταναλωτές του.

Επηρεάζοντας τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών:

Τα χρώματα και το ύφος της συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης παίζουν ζωτικό ρόλο στην επιρροή της αγοραστικής απόφασης του καταναλωτή. Ο εγκέφαλος αντιδρά στα χρώματα με διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα, οι λευκές συσκευασίες μεταδίδουν απλότητα και καθαρότητα, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για γαλακτοκομικά προϊόντα. Η συσκευασία τροφίμων με χρώμα πορτοκαλί αντιπροσωπεύει την ενέργεια και τη διασκέδαση, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για αθλητικά ποτά και καλοκαιρινά ροφήματα. Επίσης, συνδυάστε τα χρώματα, όπως το κίτρινο για τις μπανάνες και το κόκκινο για το μήλο.

Tο εμπορικό σήμα πρέπει να ξεχωρίζει:

Το προϊόν σας θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή του πελάτη. Το σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων μιας χρήσης που θα επιλέξετε θα διαφοροποιήσει τη μάρκα σας από παρόμοια προϊόντα στο ίδιο ράφι. Από την ετικέτα, το λογότυπο έως το σχήμα της συσκευασίας του τροφίμου, ένας πελάτης μπορεί να θυμηθεί τη μάρκα σας την επόμενη φορά που θα έρθει στο κατάστημα.

Συσκευασία τροφίμων – Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη

Πρέπει να αναλογιστείτε δύο βασικά σημεία κατά τον καθορισμό της σωστής συσκευασίας τροφίμων:

  • Το σακουλάκι συσκευασίας τροφίμων θα πρέπει να διατηρεί το συγκεκριμένο προϊόν τροφίμων σας ασφαλές.
  • Θα πρέπει να τραβάει τη προσοχή του πελάτη.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310 569 180

ΜΟΝΟ Χονδρική Πώληση

Φάκελοι Courrier

Συσκευασίες Τροφίμων

συσκευασία τροφίμων

Χάρτινες Τσάντες

Πλαστικές τσάντες

Πλαστικές Τσάντες

Υφασμάτινες τσάντες

Υφασμάτινες Τσάντες

Φάκελοι Courrier

Φάκελοι Courier