Χάρτινες Τσάντες
Flexo με χάρτινη χειρολαβή

Προσαρμοσμένη χάρτινη τσάντα χαμηλού κόστους
σχεδιασμένη για να ταιριάζει στην επιχείρησή σας

Παραγωγή εντός EU

Αντοχή

Επαναχρησιμοποιούμενη

Ανακυκλώσιμη

100% χαρτί

Χαμηλή τιμή

Ποικιλία χρωμάτων

Βιομηχανική αυτοματοποιημένη χάρτινη τσάντα χωρίς την επέμβαση χειρός! Αυτές οι χαμηλού κόστους χάρτινες τσάντες διαθέτουν είτε στριφτή είτε πλακέ χειρολαβή και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου μέσω βιομηχανικών διαδικασιών χωρίς καμία χειροκίνητη παρέμβαση. Οι χειρολαβές μπορεί να είναι είτε στριφτές είτε πλακέ. Οι τσάντες εκτυπώνονται με τη μέθοδο “Flexo”, η οποία χρησιμοποιεί υδατοδιαλυτά, οικολογικά και άοσμα μελάνια που δεν περιέχουν αλκοολούχους διαλύτες.

Παρόλο που η ανάλυση της εκτύπωσης είναι χαμηλότερη σε σύγκριση με τις τσάντες που εκτυπώνονται με τη μέθοδο “Offset”, δεν υφίστανται εξωτερική επεξεργασία. Επιπλέον, δεν υπάρχει καθόλου χαρτόνι στις χειρολαβές και στον πυθμένα, καθιστώντας τις μια οικονομική επιλογή για τους καταναλωτές.

Περιγραφή Τσάντας

Tσάντα χαμηλού κόστους

Kατασκευάζονται βιομηχανικά χωρίς επέμβαση χειρός

Η χειρολαβή μπορεί να είναι είτε στριφτή είτε πλακέ

Εκτυπώνονται με την μέθοδο “Flexo”

Χαρτιά

Έχουμε τη δυνατότητα, κατόπιν συζήτησης, να χρησιμοποιήσουμε χαρτί που φέρει την πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council) – διεθνής οργανισμός ο οποίος εξασφαλίζει τη σωστή διαχείριση δασών και σέβεται απόλυτα το περιβάλλον. Μέσω του τμήματος R&D της εταιρίας, μετά από έρευνα και εμπειρία, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους τύπους χαρτιού.

Kraft Paper

90 έως 120 gr

  • Κατασκευάζεται ειδικά με μακρόινες ίνες κυτταρίνης & έχει μεγάλη αντοχή
  • Προσφέρεται σε 2 διαφορετικούς χρωματισμούς: λευκό & καφέ
  • Η εκτύπωση γίνεται με μελάνια φλεξογραφίας. Το εκτυπωτικό αποτέλεσμα δεν είναι έντονο και ακριβείας λόγω του είδους εκτύπωσης
  • Πλήρως οικολογικό

Χειρολαβές

Χάρτινη στριφτή ή χάρτινη πλακέ χειρολαβή, η οποία ενώνεται με το χαρτί της τσάντας με μία λωρίδα χαρτιού. Η τσάντα δεν έχει αναδίπλωση (ρεβέρ), στην επάνω πλευρά της τσάντας.

xenos iso qcert 9001 2015
xenos iso qcert 14001 2015
xenos iso qcert 45001 2018
xenos iso fssc 22000

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες