Φάκελοι Courier bags

Συσκευασίες E-shop που ξεχωρίζουν

Χάρτινοι Φάκελοι Courier

Πλαστικοί
Φάκελοι Courier

Custom Courier Bags: Η καλύτερη λύση για μεταφορά προϊόντων μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop): πλαστικοί ή χάρτινοι φάκελοι courier

Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια στα προϊόντα σας & να τα γλιτώνουν από πιθανές φθορές κατά τη μεταφορά.

Απογειώστε την εμπειρία unboxing των πελατών σας!

Τι είδους φάκελο courier να διαλέξω ;

Οι χάρτινοι φάκελοι courier & πλαστικοί courier bags (ή αλλιώς e-shop bags) για ηλεκτρονικά καταστήματα:

  • Καθιστούν ασφαλή τη μεταφορά των προϊόντων σας.
  • Δημιουργούν το τέλειο unboxing experience (που πιθανώς θα αποτυπωθεί και σε βίντεο/story!) για τους πελάτες σας.
  • Σας κάνουν να ξεχωρίζετε.
  • Ικανοποιούν τους πελάτες σας παραδίδοντας το προϊόν διακριτικά στον προορισμό του & παρέχοντας μια επώνυμη εμπειρία κατευθείαν στην πόρτα τους.

Η ηλεκτρονική πώληση είναι πλέον μια πραγματικότητα και η ανάγκη για δημιουργία e-shop αποτελεί πια… μονόδρομο σχεδόν για κάθε επιχείρηση! Οι νέες αυτές συνθήκες έχουν επιφέρει τεράστιες αλλαγές στο χώρο του marketing, με αποτέλεσμα κάθε επιχείρηση να καλείται να πάρει δυναμικές αποφάσεις για να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό.

Επενδύσετε στην επιλογή της σωστής συσκευασίας για e-shop και προστατεύσετε τα προϊόντα σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω φάκελο courier ;

#1 Εναλλακτική λύση για κουτιά:

Όλα τα προϊόντα δεν μπορούν να αποσταλούν σε κούτες. Ορισμένα προϊόντα έχουν ήδη συσκευασίες που τους προσφέρουν προστασία. Σε αυτό το σημείο μπαίνει στο προσκήνιο η συσκευασία κούριερ με εκτύπωση ή αλλιώς courier bags.

Οι φάκελοι κουριερ αποτελούν την ιδανική επιλογή συσκευασίας αποστολής όταν δεν υπάρχει ανάγκη για χάρτινο κουτί. Εφόσον αποστέλλετε προϊόντα που δεν απαιτούν επιπλέον προστασία ή μαξιλάρι – δεν χρειάζεστε ένθετα συσκευασίας. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε μεμβράνη φυσαλίδων ή άλλα ένθετα συσκευασίας στις σακούλες κούριερ για να παρέχετε επιπλέον προστασία.

Οι σακούλες courier είναι κατασκευασμένες από υλικό πολυαιθυλενίου, υλικό που τις καθιστά ανθεκτικές στο σχίσιμο, την παραβίαση, τη διάτρηση και την υγρασία.

#2 Εύκολη συσκευασία και σφράγιση:

Οι σακούλες courier πλαστικές σφραγίζονται από τρεις πλευρές και ανοίγουν από τη μία, έτσι, μπορούν να σφραγιστούν και να συσκευαστούν γρήγορα. Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό και στιβαρό υλικό πολυαιθυλενίου και μπορούν να παραμείνουν άθικτες.

Σε αντίθεση με τις κούτες, οι σακούλες courier δεν απαιτούν ταινία συσκευασίας για να σφραγίσουν τα πακέτα. Διαθέτουν μηχανισμό αποκόλλησης και σφράγισης – μια αυτοσφραγιζόμενη αυτοκόλλητη ταινία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκολλήσετε την επένδυση και να διπλώσετε την εσοχή για να το σφραγίσετε. Αυτός ο μηχανισμός δημιουργεί ένα ασφαλές κλείσιμο και διατηρεί τα προϊόντα ασφαλή και στη θέση τους.

#3 Μειωμένο κόστος αποστολής: 

Το διαστασιολογημένο βάρος του πακέτου αυξάνει επίσης τα έξοδα αποστολής. Το διαστατικό βάρος περιλαμβάνει το πλάτος, το μήκος και το ύψος της συσκευασίας που μεταφέρει το προϊόν. Θα χρεωθείτε με βάση όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο – το διαστασιολογικό βάρος του πακέτου ή το πραγματικό βάρος του πακέτου.

Αυτό καθιστά επιτακτική την επιλογή της σωστής συσκευασίας, καθώς μπορεί να επηρεάσει το κόστος αποστολής. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιηθεί μια συσκευασία προϊόντος με μικρότερο μέγεθος, το προϊόν μπορεί να υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τσάντες ταχυμεταφορών αποτελούν οικονομικά αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις σε σχέση με άλλους τύπους συσκευασίας προϊόντων.

#4 Οι courier bags μπορούν να εκτυπωθούν: 

Η ψηφιακή εκτύπωση έχει καταστήσει εύκολη την εκτύπωση σε σακούλες ταχυμεταφορών και άλλες λύσεις συσκευασίας. Μέσω του προσαρμοσμένου υλικού συσκευασίας, μπορείτε εύκολα να προβάλλετε το εμπορικό σας σήμα και να κάνετε μια διαρκή εντύπωση στους πελάτες σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ελκυστικό λογότυπο, ένα έξυπνο σλόγκαν και το ιδανικό υλικό συσκευασίας έτσι ώστε ο χάρτινος ή ο πλαστικός σάκος αποστολής courier να είναι ευδιάκριτος και όμορφος.

Αυτά τα πλεονεκτήματα των courier bags καθορίζουν σαφώς γιατί θα πρέπει να είναι η προτιμώμενη επιλογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με τόσα πολλά χαρακτηριστικά και επιλογές στυλ, οι τσάντες courier είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες αποστολής σας.

Πρωτοποριακή & αυτόνομη εγχώρια γραμμή παραγωγής

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, είμαστε οι ειδικοί στον τομέα της συσκευασίας. Είμαστε στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, σε μια ιδιόκτητη μονάδα έκτασης 7.000 τ.μ. με καθετοποιημένη παραγωγή σε πλαστικές, χάρτινες και υφασμάτινες συσκευασίες, καθώς και σε συσκευασίες τροφίμων.

Ο στόχος μας; Να φέρουμε επανάσταση στον κλάδο της συσκευασίας με ένα τέλειο μείγμα επαγγελματισμού και διασκέδασης!

Συσκευασίες
μόνο για σας

Εξειδικευόμαστε στη δημιουργία κατά παραγγελία σακουλών και συσκευασιών που ταιριάζουν απόλυτα στα προϊόντα σας με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Αξιοπιστία…
το δεύτερό μας όνομα

Η εσωτερική μας παραγωγή, σε συνδυασμό με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα, τις πιστοποιήσεις και τους προμηθευτές μας, εγγυάται απαράμιλλη ευελιξία και ακλόνητη αξιοπιστία.

Πάντα
δίπλα σας

Είτε προτιμάτε μια φιλική συνομιλία μέσω τηλεφώνου είτε μια προσωπική συνάντηση, η ομάδα των ειδικών μας είναι πάντα εδώ για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα! Μαζί, θα βρούμε γρήγορα τη βέλτιστη λύση!

100%
υψηλή ποιότητα

Με 33 χρόνια υπερήφανης πορείας, είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή συσκευασιών υψηλής ποιότητας. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα και στις περιφερειακές γραμμές εφοδιασμού για να διασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας.

XenosPackaging AE

σχεδιασμός
κατασκευή
επαγγελματικών
συσκευασιών

2310.569.180

ΜΟΝΟ
Χονδρική Πώληση

Αποστολές σε όλη
την Ελλάδα / Κύπρο
και επιλεγμένες
Ευρωπαϊκές χώρες