Γιατί οι τσάντες κρασιού είναι ένα διαφημιστικό εργαλείο για τα κελάρια και τα οινοποιεία

Στις ημέρες μας, η πληθώρα επιλογών στην αγορά κρασιών είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Οι κάβες και τα οινοποιεία δεν αρκεί να έχουν ποιοτικά και εύγεστα κρασιά, αλλά χρειάζονται και το κάτι παραπάνω, το οποίο θα τους δώσει πλεονέκτημα έναντι στον ανταγωνισμό. Οι τσάντες κρασιών είναι ένας φανταστικός τρόπος για να διαφημίσετε το οινοποιείο ή το κελάρι σας.

Αυτές οι τσάντες, ανάλογα τις ανάγκες και το budget που έχετε στη διάθεσή σας, ποικίλουν σε υλικό, χρώματα, μεγέθη και σχέδια και μπορούν να αποτελέσουν το καλύτερο εργαλείο διαφήμισης της επιχείρησής σας.

Τσάντες Κρασιών

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις επιλογές που έχετε στις τσάντες κρασιών και τα οφέλη από μία τέτοια αγορά.

Τα οφέλη από την αγορά μιας διαφημιστικής τσάντας για κάβες και οινοποιεία

Η τσάντα για τις φιάλες κρασιών δεν αποτελεί μόνο έναν τρόπο ασφαλούς  μεταφοράς των προϊόντων από την κάβα ή το οινοποιείο σας στο σπίτι του καταναλωτή, αλλά και ένα ισχυρό εργαλείο marketing. Η επένδυσή σας σε τσάντες κρασιών έχει πολλά οφέλη, με τα πιο σημαντικά να είναι τα εξής:

#1 Αφοσίωση πελατών

Οι πελάτες που θα αγοράσουν κρασί από εσάς το οποίο θα το προσφέρετε σε μία εκλεπτυσμένη τσάντα, είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσουν και θα επιστρέψουν για να αγοράσουν περισσότερα από τα κρασιά σας.

Οι καταναλωτές μέσω της καλής και επιμελημένης συσκευασίας νιώθουν ότι η επιχείρηση τους εκτιμάει και μετατρέπονται μέσα σε λίγο καιρό σε αφοσιωμένους πελάτες.

#2 Προώθηση του brand σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προωθήσετε την επιχείρησή σας, αλλά λίγοι είναι τόσο αποδοτικοί και εύκολοι όσο η επιλογή μίας φινετσάτης τσάντας κρασιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πελάτες θα χρειαστούν μια τσάντα στην οποία θα μεταφέρουν τις αγορές τους στο σπίτι. Οι τσάντες κρασιού με το λογότυπο της εταιρείας τυπωμένο πάνω τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως την καλύτερη κινητή διαφήμιση και αυτό γιατί οι καταναλωτές θα τις πάρουν μαζί τους και για άλλες χρήσεις.

Μπορούν να τις μεταφέρουν μαζί τους για να αποθηκεύουν το κρασί με ασφάλεια σε μία εκδρομή που θα πάνε. Μπορούν επίσης να τις πάνε ως δώρο και μ’ αυτό τον τρόπο να σας μάθουν κι άλλοι καταναλωτές.

Έτσι, με μία μικρή επένδυση από μεριά σας, μπορείτε να προωθήσετε το brand σας εύκολα και αποτελεσματικά.

#3 Προσθέτει αξία στα προϊόντα σας

Όταν φτάσει η ώρα να επιλέξετε τις τσάντες κρασιών για την επιχείρησή σας, πρέπει να έχετε κατά νου πόσο θέλετε να μεγιστοποιήσετε την αξία των προϊόντων σας. Μία premium τσάντα και με το δικό σας λογότυπο, δίνει την αίσθηση στον πελάτη ότι και τα προϊόντα τα οποία θα αγοράσει είναι εξίσου premium.

Κάθε πελάτης θέλει να αισθάνεται μοναδικός και σημαντικός. Οι προσεγμένες τσάντες κρασιών μπορούν να τον οδηγήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

#4 Δείχνει την βιώσιμη πλευρά της επιχείρησής σας

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές πλέον αναζητούν επιχειρήσεις που σέβονται το περιβάλλον.  

Να είστε σίγουροι ότι ο πελάτης σας θα εκτιμήσει πολύ περισσότερο μία υφασμάτινη τσάντα για το κρασί του από ότι μία άλλη η οποία είναι από υλικά που δεν ανακυκλώνονται ή είναι μίας χρήσης.

Την υφασμάτινη τσάντα θα την χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά, επομένως μ’ αυτό τον τρόπο μακροπρόθεσμα δεν είναι μόνο ο καταναλωτής και το περιβάλλον κερδισμένο, αλλά και εσείς, αφού ένας τακτικός πελάτης θα έρθει με την ίδια τσάντα για τις επόμενες αγορές του.

Τσάντες κρασιών: Οι επιλογές

Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για να επιλέξετε τις ιδανικές τσάντες κρασιών για την κάβα ή το οινοποιείο σας είναι πολλές και απευθύνονται τόσο σε εσάς που θέλετε να κάνετε μία οικονομική επιλογή, όσο και σε εσάς που θέλετε να προσφέρετε μία πιο premium αξία στους πελάτες σας.

1. Πλαστική τσάντα

Οι πλαστικές τσάντες είναι μία προσιτή επιλογή και αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι η αντοχή τους. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι τσάντας:

Πλαστική τσάντα με χειρολαβή soft Loop

Πλαστική τσάντα με χειρολαβή soft Loop

Πρόκειται για τον πλέον διαδεδομένο τύπο πλαστικής τσάντας, ο οποίος εκτός από οικονομικός παρουσιάζει μεγάλη αντοχή και ευχρηστία.

Η χειρολαβή soft loop βοηθάει τον πελάτη σας να μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια τα κρασιά του.

Η συγκεκριμένη τσάντα κυκλοφορεί και με αναδίπλωση.

Πλαστική τσάντα με εσωτερική λαβή

Πλαστική τσάντα με εσωτερική λαβή

Η δεύτερη επιλογή στις πλαστικές τσάντες είναι αυτή με την εσωτερική λαβή. Η διαφορά της σε σχέση με την soft loop είναι ότι δεν έχει κολλημένη χειρολαβή αλλά εγκοπή με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζει εσωτερική λαβή.

Εξίσου οικονομική λύση με την soft loop, με ένα επιπλέον πλεονέκτημα: Η ίδια διάσταση τσάντας έχει περισσότερα τεμάχια ανά κιλό σε σχέση με την soft loop.

Η πλαστική τσάντα με εσωτερική λαβή, κυκλοφορεί επίσης και με αναδίπλωση.

2. Χάρτινη τσάντα

Οι χάρτινες τσάντες μπορούν να αντέξουν από ένα έως τρία μπουκάλια κρασί και είναι ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε μικρά αριστουργήματα τέχνης πάνω στη τσάντα.

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας

Χάρτινη τσάντα πολυτελείας

Μία λίγο πιο ακριβή, αλλά και πιο εντυπωσιακή λύση από τις πλαστικές τσάντες, είναι οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας.

Οι τσάντες από χαρτί πολυτελείας προσφέρουν μία ανεξάντλητη ποικιλία μεγεθών και εκτύπωση μέχρι και πέντε χρώματα.

Αν επιλέξετε για την κάβα ή το οινοποιείο σας αυτού του τύπου τσάντα, τότε προτείνεται να γίνεται πλαστικοποίηση ούτως ώστε να είναι πιο στιβαρή και να διαθέτει μεγαλύτερη αντοχή.

3. Υφασμάτινη τσάντα

Η πιο σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τις τσάντες συσκευασίας των κρασιών σας είναι σίγουρα οι υφασμάτινες τσάντες. Οι υφασμάτινες τσάντες κυκλοφορούν σε διαφορετικούς τύπους για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα:

Υφασμάτινη τσάντα πολυτελείας

Αποτελεί μία sustainable λύση, με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή.

Κυκλοφορεί τόσο με κοντή όσο και με μακριά χειρολαβή ενώ οι προσεγμένες ραφές της, προσφέρουν το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Υφασμάτινη τσάντα με θήκες

Υφασμάτινη τσάντα με θήκες

Ίσως η καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε να κάνετε μία πραγματική επένδυση στο κομμάτι της συσκευασίας. Προσφέρετε την ευκαιρία στους πελάτες σας να κουβαλήσουν σε μία τσάντα αντοχής όλα τα μπουκάλια κρασιών που θα αγοράσουν, καθώς η συγκεκριμένη τσάντα με θήκες χωράει έως και εννιά μπουκάλια κρασί.

Οι πελάτες σας θα έχουν την δυνατότητα να κουβαλήσουν με ασφάλεια τα προϊόντα που επέλεξαν από την επιχείρησή σας και ταυτόχρονα θα εντυπωσιαστούν από αυτή την επιλογή.

Όποια λύση και αν επιλέξετε για την κάβα ή το οινοποιείο σας, η XENOS PACKAGING είναι εδώ, με την πλούσια εμπειρία της στο χώρο της συσκευασίας, να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε την καλύτερη επένδυση που μπορείτε για να είστε ευχαριστημένοι και εσείς και οι πελάτες σας.